Rallicross: Grönholmin kausi jatkuu Kanadassa

Neljän viikon kesätauon jälkeen Niclas Grönholm ja GRX Taneco Teamin toinen kuljettaja Timur Timerzyanov suuntaavat Atlantin toiselle puolella Kanadaan, jossa ajetaan viikonloppuna rallicrossin MM-sarjan kauden seitsemäs osakilpailu.

Kilpailupaikka on Trois-Riviers, jonka rata on sarjan pisin 1,37 kilometriä.

Asvalttia ja soraa käsittävä katurata on luonteeltaan vaativa ja sillä on myös 400 metrin suora, jossa vauhdit nousevat 200 kilometriin tunnissa.

– Sen verran tässä on ollut taukoa, että ajohalut ovat kyllä nyt korkealla ja akut ladattuina. Odotan innolla viikonlopun kisaurakkaa, sillä on nähty, että meidän auto on iskussa radalla kuin radalla. Katuradalla ei ole varaa pieniinkään virheisiin, joten siinä on kova haaste kaikille kuljettajilla, Niclas Grönholm summaa tuleaa koitosta.

Loppukaudella Grönholmilla ja isä-Marcuksen johtamalla GRX Taneco Teamilla on vielä kirittävää molempien mestaruuksien suhteen.

Jäljellä on, Kanadan osakilpailu mukaan lukien, neljä osakilpailua ja kuljettajien pisteissä Niclas Grönholm on neljäntenä 35 pistettä johtavaa Kevin Hansenia perässä.
Tallien pisteissä Hansenien veljesten talli on johdossa ja Grönholmin GRX Taneco Team toisena.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here