Ralli: Markus Manninen taisteli kärkisijoista Italiassa

Markus Manninen taisteli kärkisijoista GR Yaris Rally Cupin toisessa osakilpailussa Italiassa. Tuloksena oli lopulta luokan viides tila Rally 1000 Miglia -kilpailussa.

Manninen ja kartanlukija Teemu Sillanpää jäivät vain 13,8 sekuntia voiton ottaneesta Marco Gianesinista. Toijalalainen rallitoivo hävisi ratkaisevat sekunnit kilpailun alussa, mutta rallin edetessä vauhti kiihtyi.

– Kisa oli jälleen nousujohteinen. Emme olleet päässeet ajamaan kisojen välissä, mutta vauhti parani, ja kaikkiaan tästä jäi hyvä fiilis. Vielä ensimmäisellä pätkällä nukuimme, mutta sen jälkeen olimme hereillä, Manninen summasi urakkansa.

Kun erikoiskokeet ajettiin toiseen kertaan läpi, Manninen pääsi väläyttelemään nopeuttaan. Rallin kuudennella pikataipaleella hän kirjautti pohja-ajan.

Manninen kilpailee GR Yaris Rally Cupissa italialaisia kuljettajia vastaan, joista valtaosa tuntee asvalttikilpailut entuudestaan.

GR Yaris Rally Cup jatkuu kuukauden kuluttua, jolloin pisteistä ajetaan perinteikkäässä Due Valli -rallissa Veronan ympäristössä.

– Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun. Saimme tärkeitä pisteitä ja pystymme yhä taistelemaan mestaruudesta, Manninen vakuutti.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!