Poliisi: ”Oli pelkkää tuuria, että nuoret eivät menehtyneet ulosajossa!”

Poliisi epäilee 15-vuotiaan pojan kuljettaman auton suistuneen tieltä lähes 100 kilometrin tuntivauhdissa alueella, jossa nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa. Tapahtumahetkellä yöaikaan 14.9. auton kyydissä oli myös pojan tyttöystävä.

Auto oli suistunut tieltä mutkassa ja ajautunut puisen aidan läpi kohti varikkoaluetta. Ennen suistumisen päättänyttä törmäämistä työmaakonttiin auto oli osunut useisiin metalliesineisiin ja katkaissut alueella olleen lipputangon.

Törmäyksen voimasta auton osia sekä metalliesineitä lensi ilmaan aiheuttaen vahinkoja osuessaan muihin työmaakontteihin. Auton takapenkillä ollut kuljettajan tyttöystävä sinkoutui ulos autosta sen pyöriessä ympäri. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

− Kyseessä on ollut erittäin vaarallinen tilanne, ja on oikeastaan pelkkää tuuria, että nämä nuoret eivät menehtyneet tilanteessa, sanoo komisario Hannu Kontola.

Poliisi epäilee poikaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, luvattomasta käytöstä ja kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän