Polestar saavutti globaalin myyntitavoitteensa vuonna 2021

Sähköautovalmistaja Polestar vahvistaa jatkavansa kunnianhimoisten, maailmanlaajuisten myynti-, markkina- ja vähittäiskaupan laajennussuunnitelmien toteuttamista, jotka tukevat merkittäviä kasvutavoitteita tulevina vuosina.

Yhtiö saavutti viime vuonna 29 000 auton myyntitavoitteensa, mikä tarkoittaa 185 %:n vuosikasvua. Polestarin suunniteltu liiketoiminnan yhdistäminen Gores Guggenheim, Inc:n (Nasdaq: GGPI, GGPIW, ja GGPIU) kanssa odotetaan toteutuvan vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana.

Polestar kasvatti markkina-alueitaan vuoden 2021 aikana 10 maasta 19 maahan, kasvaen Euroopassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella.

Vuoden 2022 ensimmäisen puolen vuoden aikana Polestar suunnitteleee aloittavansa myynnin Espanjassa, Portugalissa ja Irlannissa ja jalkautuvansa myös Lähi-Idässä Arabiemiirikuntien, Kuwaitin ja Israelin markkinoille. Polestarin tavoite on olla vähintään 30 globaalilla markkinalla vuoden 2023 loppuun mennessä.

Polestarin vähittäismyyntipisteiden määrä yli kaksinkertaistui vuoden 2021 aikana 100 toimipisteeseen globaalisti. Tavoitteena on, että toimipisteitä on 150 vuoden 2022 loppuun mennessä.

Kaupunkien keskustoihin avattujen Polestar Space -tilojen lisäksi yritys esitteli uuden, suuremman Polestar Destinationin, joka on kaupungin ulkopuolella sijaitseva toimipiste.

Ensimmäinen pysyvä Polestar Destination avattiin joulukuussa 2021 Göteborgin lähistölle Ruotsiin.

Vuonna 2021 Polestar julkisti suunnitelmansa tuoda markkinoille kolme uutta automallia seuraavan kolmen vuoden aikana.

Suorituskykyinen, premium-luokan täyssähkö-SUV Polestar 3 lanseerataan vuonna 2022, ja se tulee olemaan ensimmäinen Yhdysvalloissa valmistettava Polestar.

Polestar 3 hyödyntää Luminarin, Nvidian ja Zenseactin edistyksellisiä teknologioita, jotka tarjoavat huippuluokan toiminnallisuutta valvomattomaan, autonomiseen ajotoimintoon.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here