Päivän automainos: Uusi monikäyttöinen Accord Wagon

Kuva: CvB.

Honda Accord Wagon oli Hondan mukaan täydellinen matka-auto.

”Kestävät ja suorituskykyiset moottorit, monipuolinen varustelu ja ylelliset suuret sisätilat ovat nostaneet Honda Accordin yhdeksi maailman arvostetuimmista automalleista. USA:ssa Accord on kolme vuotta peräkkäin ollut markkinoiden eniten myyty henkilöauto. Se pitää kokoluokkansa kärkisijaa myös autojen luotettavuutta mittaavissa tutkimuksissa.

Herkullisen hyvä ajaa.

Tien pinnan epätasaisuudet pehmeästi nielevä kaksoistukivarsijousitus, yli 2,7 metrin akseliväli ja tehokas moottori tekevät Honda Accord Wagonista herkullisen hyvän matka-auton.

Ohitusturvallisesta suorituskyvystään ja jämäkästä painostaan (1425 kg) huolimatta Accord Wagonin kulutus on hämmästyttävän pieni: vain 7,5 l sadalla (90 km/h ECE).

Ylellinen varustelu.

Keskuslukitus, ohjaustehostin, sähkötoiminen kattoluukku, plyyshiverhoilu, sähkötoimiset ikkunat ja sivupeilit sekä lämmitettävät etuistuimet ovat itsestään selvyyksiä tämän tasoisessa autossa.

Myös SRS Airbag -ilmatyyny ja lukkiutumattomat ABS-jarrut kuuluvat Accord Wagonin vakiovarusteisiin.

Kaikki mahtuu.

Parasta uudessa Accord Wagonissa on kuitenkin sen monikäyttöisyys. Tavaratila on pituussuunnassa siirrettävän suojaverkon ja aukirullattavan tilapeitteen avulla joustavasti muunneltavissa. Kaikki neliöt ja kuutiot voi käyttää tavaroille. Jos perheessä on koira voi kassit ja pussit sijoittaa takaistuinten taakse ja nelijalkainen ystävä saa verkolla jaetun oman ”matkustamonsa”.

Tilapeite suojaa mm. elintarvikkeita auringonvalolta, se myös kätkee tavarat ulkopuolisten katseilta.

Takaistuimet voi lisäksi – erikseen tai yhdessä – kallistaa eteen täysin alas, jolloin käytettävissä on suuri yhtenäinen ja tasapohjainen kuljetustila.

Tekniikka lyhyesti.

Moottori: 2156 cm3 nelisylinterinen, 16 venttiilinen rivimoottori, jossa Hondan elektronisesti ohjattu PGM-F1polttonesteen suihkutusjärjestelmä. Teho 150 hv. Vääntö: 198 Nm/5000 rpm. Suorituskyky: Huippunopeus 205 km/h, kiihtyvyys 0-100 km/h 8,9 sek.”

Honda Accord Wagon ovh. 199 500 mk
Honda Accord Sedan ovh. alkaen 126 900 mk

Mainos oli Tekniikan Maailmassa 7/1992.

Katso tästä  muut Päivän automainokset.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here