Nyt tarjolle tulee kaikkien aikojen varustelluin Opel Astra -malli

Opel Astra -mallisto laajenee Opelin 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudella erikoismallilla, joka on vakiovarustelultaan kaikkien aikojen varustelluin Astra-malli.

Opel Astra on ollut jo vuosia Opel-malliston suosituin malli Suomessa. Se on saanut vuosien varrella lukuisia palkintoja kuten muun muassa Vuoden Auto Euroopassa 2016 -ja Vuoden Auto Suomessa 2016 -tunnustukset.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

Lähes 70 prosenttia Astran ostajista on päätynyt tilavaan farmarimalliin.

Siksi Opel on päättänyt tuoda nyt markkinoille erityisen Sports Tourer Matrix Edition -erikoismallin, joka juhlistaa samalla Opelin 120-vuotista taivalta.

Erikoismallin vakiovarustelussa on huomioitu nimenomaan suomalaisten autonkäyttäjien arvostamat varusteet kuten muun muassa erinomaiset valot, ergonomiset istuimet ja sähköisesti, jalan heilautuksella avautuva takaluukku.

Astra Matrix Edition -erikoismallissa on 200-hevosvoimainen (147kW) 1.6 Turbo kuusiportaisella automaattivaihteistolla.

Sporttinen perheauto

Kyseessä on sporttinen perheauto, johon saa lisäpuhtia myös Sport-painiketta painamalla. Tämä muuttaa ohjauksen ja kaasun vastetta urheilullisemmaksi.

Sporttista olemusta korostaa OPC Line –sisätilapaketti, johon kuuluu muun muassa urheilullinen ohjauspyörä ja alumiiniset polkimet.

Lisäksi erikoismallissa on vakiona Navi 950 IntelliLink ja edistynyt pysäköintiavustin, jossa on mukana myös peruutuskamera.

Matrix Edition -mallissa on myös Opelin kehittämät, paljon kiitosta saaneet, ergonomiset ja urheilulliset AGR-terveysistuimet sekä kuljettajalle että etumatkustajalle.

Kuljettajan istuimessa on 6-suuntainen säätömahdollisuus, säädettävä reisituki ja sähkötoiminen ristiseläntuen säätö.

Katso tästä muut Opel-jutut.

Kuljettajaa avustavaan Opel EYE –järjestelmään kuuluvat muun muassa liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, kaistalta poistumisen varoitus, törmäyshälytys aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla.

Erikoismalliin kuuluu vakiona mukautuvat IntelliLux Led Matrix -ajovalot, joissa on led-ajovalot, led-malliset päiväajovalot, led-takavalot, mukautuvat ajovalot, kaukovaloapu sekä ajovalojen automaattinen korkeudensäätö.

Kaukovaloapu reagoi vastaantuleviin autoihin sammuttamalla osan led-valoista eikä näin ollen häikäise muita tielläliikkujia. Kaarrevalot puolestaan optimoivat valokeilan kääntyessä.

Matrix Edition –malli on saatavana joko valkoisena tai grafiitinharmaana (metalliväri).

Lähtöhinta alle 30 000 euroa

Asiakas voi halutessaan räätälöidä autonsa omannäköisekseen.

Valinnaisvarustelistalla on muun muassa Black Edition -paketti, joka sävyttää auton ulkonäköä mustalla katolla, mustilla sivupeilien taustoilla sekä mustilla, viisipuolaisilla kevytmetallivanteilla.

Lisävarustelistalta löytyy myös niin ajomukavuutta kuin turvallisuutta lisäävä mukautuva vakionopeudensäädin, joka kiihdyttää ja vähentää nopeutta automaattisesti 30-180 km/h:n tuntinopeuksilla ja auttaa pitämään etäisyyden edellä ajavaan autoon aina turvallisena.

Astra Sports Tourer Matrix Edition -erikoismallin kilpailukykyiset hinnat alkavat 29 997 eurosta. Uutuus on nähtävillä kaikissa Opel-liikkeissä tulevana viikonloppuna.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!