Nyt koko Seat-mallistolla on viiden vuoden takuu

Suomessa Seat on tarjonnut normaalin kahden vuoden takuun sijasta kampanjaluonteisesti 5 vuoden / 100 000 km takuuta jo lähes neljän vuoden ajan.

Vuoden 2020 alusta alkaen pidennetty takuu tulee pysyvästi voimaan koko Seat-mallistoon.

Katso tästä muita Seat-juttuja.

– Kokemukset pitkästä takuusta ovat olleet erittäin myönteisiä. Viiden vuoden takuu tuo asiakkaille lisää luottamusta merkkiä kohtaan. Pitkällä takuulla on ollut myös positiivinen vaikutus autojen jälleenmyyntiarvoon käytettynä. Takuunalainen auto on myös autoliikkeelle haluttu vaihtoauto, koska huoli myynnin jälkeisistä korjauskustannuksista vähenee, sanoo K-Auton Seatista vastaava johtaja Jukka Kiuru.

Seat lanseeraa vuoden 2020 aikana seitsemän uutuutta: Seat Leon ja Leon Sportstourer uudistuvat täysin kevään aikana ja Ateca saa päivityksen kesän aikana. Syksyllä esitellään puolestaan Seatin alamerkin Cupran ensimmäinen oma automalli Formentor, ladattava hybridi.

Seat on myös vahvasti sähköistämässä mallistoaan ja vuoden 2020 aikana esitellään Seat el-Born -täyssähköauto ja jo kultimaineeseen noussut Suomen edullisin täyssähköauto Mii electric sekä Seat Tarracon ladattava hybridiversio.

Täyssähköautoissa on akkutakuu 8 vuotta / 160 000 km.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!