Kemin Aineen valikoimissa nyt Bergé Auton kaikki merkit

Yhteistyö pistää hymyilemään. Vasemmalta Mitsubishi Brand Director Markku Riekkola, aluejohtaja Valtteri Aine, toimitusjohtaja Sakari Aine, toimitusjohtaja Miska Tammelin, Kia Brand Director Rami Kittilä ja Brand Director Anssi Liukkonen.

Bergé Auto laajentaa jälleenmyyntiverkostoaan Suomessa. Aine-yhtiöt aloittaa Kemissä Kian, Mitsubishin, Fiatin, Fiat Professionalin, Alfa Romeon ja Jeepin jälleenmyynnin ja huollon.

– Laajensimme viime syksynä liiketoimintaamme Fiat-, Fiat Professional-, Alfa Romeo- ja Jeep -merkeillä. Nyt solmittu sopimus on ensimmäinen, joka kattaa kaikki edustamme merkit Suomessa, sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Bergé Auto myy maailmanlaajuisesti vuosittain noin 170 000 ajoneuvoa ja edustaa 27 automerkkiä yhdeksällä eri markkina-alueella.

Aine on vuonna 1923 perustettu Suomen vanhin autoliike ja perinteinen perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolmannen ja neljännen sukupolven autokauppiaita. Aine on lähtöisin Meri-Lapin alueelta, jossa se on ollut merkittävä toimija koko historiansa ajan.

Aine Oy palvelee Kemissä osoitteessa: Valajankatu 3.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here