Nissan Ariyan toimintamatka pitenee

Nissan Ariyassa yhdistyvät Nissanin kymmenen viime vuoden aikana kertynyt sähköautotekniikan osaaminen sekä yhtiön perinteet crossover-mallien kehittämisestä.

Ariyan tavoitteena oleva ilmanvastuskerroin on vain 0,297*, joten siitä on tulossa Nissanin aerodynaamisin crossover-malli siitä lähtien, kun yhtiö perusti koko crossover-segmentin vuonna 2007.

Kaikki Nissanin suunnittelutiimien hiomat aerodynaamiset ominaisuudet – korin millimetrintarkoista linjoista strategisesti sijoitettuihin ilmakanaviin – on Nissanin tiedotteen mukaan suunniteltu pidentämään Ariyan toimintamatkaa, joka julkistetaan tyyppihyväksynnän jälkeen myöhemmin tänä vuonna.

Ariyan muotojen yksityiskohdat mietittiin jokaista linjaa myöten Nissanin Euroopan suunnittelukeskuksessa Englannissa. Tasainen pohja takaa poikkeuksellisen vakaat ja ennustettavat ajo-ominaisuudet, ja kilpimäinen etumaski ja virtaviivaiset korin linjat minimoivat ilmanvastuksen.

Japanissa ja Englannissa toimivien muotoilutiimien viimeistelemä muoto leikkaa ilmaa täydellisen sulavasti optimoiden taloudellisuuden.

Lisätietoja tuulitunnelitestauksesta ja aerodynaamisesta testauksesta löytyy täältä.

Maalausprosessista 25 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Neljä yksiväristä ja kuusi kaksisävyistä vaihtoehtoa kattava korivärivalikoima on räätälöity korostamaan Ariyan laatuvaikutelmaa.

Ariyan maalaukseen käytetään kehityksen huippua edustavaa, ympäristöystävällistä maalaustekniikkaa, jonka hiilidioksidipäästöt ovat 25 % tavanomaista maalausprosessia pienemmät. Tämä vähentää entisestään ajon aikana täysin päästöttömän Ariyan kokonaisympäristövaikutusta.

Nissan on saanut tämän aikaan ottamalla käyttöön uuden vesipohjaisen maalin, jonka ansiosta prosessin lämpötila on alhaisempi ja korin kaikki osat voidaan maalata yhdessä.

*Tämänhetkinen oletus, joka vahvistetaan lopullisten sisäisten testien ja tyyppihyväksynnän jälkeen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here