MP-messut hakee ehdokkaita Miss MP20 -kisaan

MP Moottoripyörämessuilla valitaan vuosittain moottoripyörähenkinen Miss MP. Kilpailu järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja finalistit julkaistaan 15.1. Miss MP20 kruunataan MP-messuilla lauantaina 1.2. Messukeskuksessa Helsingissä.

Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun.

Finalistit esittäytyvät MP-messuilla motoristihenkisissä vaatteissa. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä näytteilleasettajien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

Palkintojen lisäksi Miss MP -kilpailu tuo osallistujilleen korvaamatonta esiintymiskokemusta. Miss MP -voittajat ovat loistaneet muun muassa Miss Suomi -kilpailuissa.

Miss MP17 Alina Voronkova kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2018 ja Miss MP19 Riikka Uusitalo valittiin Miss Suomi 2019 -kilpailun yleisön suosikiksi sekä toiseksi perintöprinsessaksi. MP-messuilla julkaistaan myös Ilta-Sanomien lukijoiden suosikki.

Miss MP -kilpailun järjestävät MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy.

Hae mukaan Miss MP -kilpailuun 21.12.2019 mennessä

Miss MP 2020 -kilpailija on kuin kotonaan lavalla sekä kameran edessä ja viihtyy ihmisten parissa. Miss MP -kilpailun finalistit esitellään MP-messuilla ja luvassa on muun muassa näytöksiä, kuvauksia ja haastatteluja.

Hakukriteerinä on 18 vuoden ikä. Hakijan pitää olla käytettävissä 14.1., jolloin finalistit kuvataan Helsingissä sekä koko kilpailuajan torstaista sunnuntaihin 30.1.–2.2.2020.

Kaikille finalisteille on varattuna hotellimajoitus Helsingin keskustasta torstaista lauantaihin 30.1.-1.2. ja voittajille lisäksi lauantaista sunnuntaihin 2.2.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen missmp2020@messukeskus.com . Liitä mukaan kasvo- ja kokovartalokuva sekä ainakin seuraavat tiedot: nimi, ikä, harrastukset, työ/koulu, yhteystiedot sekä mahdollinen aikaisempi kokemus kuvauksista ja promootiotöistä. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin:

1. Miksi haet mukaan juuri Miss MP-kilpailuun?
2. Mikä on mielestäsi upein moottoripyörä?
3. Mikä tekee sinusta loistavan persoonan?

Hakuaika päättyy 21.12.2019. Valituille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ennen vuoden vaihdetta.

MP 20 -messut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä perjantaista sunnuntaihin 31.1.– 2.2.2020.

www.mpmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here