MP 23 -messuilla myös runsaasti sähköpolkupyöriä

MP 23 Moottoripyörämessut päästään järjestämään kolmen vuoden tuon jälkeen. Tapahtuma esittelee vuoden 2023 moottoripyörä-, mopo- ja mönkijäuutuudet sekä entistä enemmän sähköpolkupyöriä.

Merkkejä on mukana ennätysmäärä. Uutuutena messuilla on päivittäiset MP Motoball -kisat ja oma alue kevytmoottoripyörille ja mopoille.

Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show’ssa esitellään yli 100 pyörää.

Edellisen kerran nähtiin MP-messuilla vuonna 2020.

Ennätysmäärä sähköpolkupyöriä MP-messuilla

Kiinnostus sähköpolkupyöriä kohtaan on kasvanut vuosi vuodelta. Useilla moottoripyörämerkkien osastoilla on esillä myös sähköpolkupyöriä.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Tallaisia merkkejä ovat muun muassa Benelli, GasGas, Harley-Davidson, Husqvarna, KTM ja Yamaha. Lisäksi merkeistä on edustettuina Fantic, Felt, Helkama, Merida, R Raymon, Specialized ja Trek.

Mukana messuilla ovat näytteilleasettajina sähköpolkupyöriä esittelemässä Funbike, Helkama, Pierer E-Bikes Sacndnavia ja Pyörävarikko. Esillä ovat uutuuksista muun muassa Helkama Carbon X, KTM Macina Team 691 ja Merida eOne-Sixty 10K sekä Yamahan uudet CrossCore RC, MORO 07 ja Wabash RT.

Motoristit auttavat Ukrainaa

MP-messuilla on esillä Ukrainan väreihin maalattu vuoden 1978 Tunturi-pappamopo, joka on kunnostettu ja katsastettu. Nurmijärven reserviläisten hanke kerää varoja hyväntekeväisyyteen. Pappamopo huutokaupataan 6.5. Nurmijärven torilla ja saadut rahat annetaan hyväntekeväisyyteen ukrainalaisille.

Kansainvälinen Freedom Machine -varainkeruukampanja kerää MP-messuilla varoja Ukrainassa tuhoutuneen lastensairaalan kunnostukseen ja ukrainalaisten kaltoinkohdelluiden naisten ja lasten hyväksi.

Lahden moottoripyörämuseon Riku Routo on tuonut MP-messuille Virosta löytämänsä 1980-luvun ajamattoman sinisen ja sivuvaunullisen ukrainalaisen Dnepr-moottoripyörän. Kampanja haastaa motoristit auttamaan Ukrainaa ja Kiovassa valmistettu Dnepr on kampanjan symboli.

MP 23 -messut on avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.

Ukrainan väreissä olevan Pappamopon myyntitulot ukrainalaisten hyväksi!

Katso tästä Miss MP23 -finalistit ja anna äänesi!

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän