Miss MP22 julkistettiin tänään

Tänään julkistettiin moottoripyörähenkinen Miss MP22. Hän on Jenna Huhta Helsingistä. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Meiju Järvimäki Kotkasta ja toiseksi perintöprinsessaksi Diana Makasyuk Seinäjoelta.

Yleisö äänesti Motoristien suosikin ja hän on motoristi Tia-Maria Kelander Jämsästä.

Miss MP -kisassa haetaan moottoripyörähenkistä ja moottoripyörämaailmaan sopivaa positiivista henkilöä, joka pystyy edustamaan alaa. Kisa oli tälläkin kertaa korkeatasoinen ja tuomaristo oli vaikean ratkaisun edessä.

Jenna Huhta hurmasi tuomariston itsevarmalla puhetavallaan sekä esiintymisellään ja kokonaisuus ratkaisi tälläkin kertaa.

Huhta on varhaiskasvatuksen opettaja. Hän suunnittelee tehokkaasti ajankäyttöään ja innostuu nopeasti monista uusista asioista, joita myös Miss MP -kilpailu hänelle varmasti tuo.

Jennalla ei ole vielä moottoripyöräajokorttia, mutta unelmoi prätkäreissusta Italiaan ja Ranskaan.

Miss MP -kilpailua sponsoroiva CAP autokoulu toteuttaa Jennan haaveen moottoripyöräkortista.

29-vuotias Huhta oli haaveillut Miss MP:n tittelistä jo monta vuotta. Finaaliin pääseminen oli Jennan unelmieni täyttymys.

Kisa järjestettiin nyt yhdeksättä kertaa ja tuomaristoon kuuluivat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP21 Iida Latvala, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen.

Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen, moottoripyöräkortin ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa.

Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

Motoristien suosikki -äänestykseen osallistui 1299 motoristia. Äänestäneiden kesken arvottiin Shoei-kypärä. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisella viestillä.

Katso finaalilähetys osoitteessa www.mpmessut.fi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here