Mitä ihmettä? Jalkapalloa moottoripyörillä!

MP 23 Moottoripyörämessut tuo 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskukseen päivittäiset MP Motoball-turnaukset. Motoball on hauska ja vauhdikas moottoripyöräjalkapallo, jossa kolmen hengen joukkueet kisaavat minicross-pyörillä.

Iso pallo, pienet pyörät ja rajattu tila takaavat vauhtia ja täpäriä tilanteita.

Nyt voi hakea Miss MP -kisaan!

MP Motoball vaatii taituruutta pyöränkäsittelyssä, aktiivista pelisilmää, poikkeuksellista pallonkäsittelytaitoa ja ennen kaikkea sopivaa kilpailuhenkeä pilke silmäkulmassa. Turnauksia järjestetään open-, pro- ja juniorsarjoissa.

Turnausmuotoisena pelattava kisa alkaa perjantaina 3.2. kaikille avoimena open-sarjana ja jatkuu lauantaina 4.2. pro-sarjana ja päättyy sunnuntaina 5.2. juniori-sarjaan.

MP Motoball turnaukset järjestää Helsingin Messukeskus ja kisoista vastaa West Cost Racing Club. Turnaus pelataan Suomen Moottoriliiton alla.

Ilmoittaudu turnaukseen 15.12. mennessä!

Kisaan voi nimetä 3-6 pelaajaa, joista kolme on kerralla peilissä. Yhden pelin pituus on kaksi kertaa viisi minuuttia. Kisaa käydään järjestäjän moottoripyörillä, jotka ovat Honda CBF110F ja KTM SX-E 5. Kilpailijoilla pitää olla omat varusteet, vähintään motocross-saappaat tai suojaavuudeltaan vastaavat katusaappaat, polvisuojat, kypärä ja hanskat.

Open- ja pro-sarjassa pelataan turnaus, jossa on kaksi neljän joukkueen lohkoa. Juniori-sarjassa on vain yksi neljän joukkueen lohko.

MP-messut järjestetään ensi vuonna helmikuun alussa

Alkusarjan jälkeen pelataan semifinaali ja finaali. Yhdelle joukkueelle tulee pelejä 3-6 päivän aikana, joten joukkueen pitää varautua olemaan paikalla koko päivän. Kolme parasta joukkuetta palkitaan päivittäin pokaalein.

MP Motoball lopulliset ja tarkat säännöt julkaistaan valituille joukkueille noin kuukausi ennen tapahtumaa. Turnauksiin voi ilmoittautua 15.12.2022 asti ja valituille joukkueille ilmoitetaan 29.12.2022. Tarkempia tietoja MP Motoball -turnauksesta löytyy www.mpmessut.fi .

Katso myös nämä

MP-messuilla noin 57 000 kävijää

Moottoripyörän parkkeeraamiseen liittyy monta sudenkuoppaa — sakkolappu voi yllättää

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here