Mopo- ja moottoripyöräkortin teoriatunnit veloituksetta MP-messuilla

Kuva: Messukeskus.

MP-messut tarjoaa nyt jo kolmannen kerran yhteistyössä Haagan autokoulun kanssa mopo-, kevytmoottoripyörä- ja moottoripyöräkortin edellyttämiä teoriatunteja veloituksetta MP-messujen kävijöille.

Teoriatunneille osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, www.mpmessut.fi/teoriatunnit . Osallistuminen edellyttää pääsylipun ostamista MP-messuille.

Messuilla järjestetään kaksi teoriatuntia ja kaksi tuntia voi käydä velotuksetta verkkokurssina tapahtuman jälkeen.

Tarjolla on nyt myös teoriatunteja henkilöille, joilla on jo ajokortti, mutta haluavat päivittää tietonsa. Teoriatunnit käyneet voivat suorittaa mopo-, kevytmoottoripyörä- tai moottoripyöräkortin ajotunnit missä vaan autokoulussa.

Mopokortin ja moottoripyöräkortin teoriatunteja

Teoriatunteja järjestetään, sillä MP-messut haluaa tehdä kortin hankkimisen entistä helpommaksi ja edullisemmaksi.

MP-messut tarjoaa yhdessä alan toimijoiden kanssa ilmaiset, mopo-, kevytmoottoripyörä- tai moottoripyöräkortin teoriatunnit 500 MP-messujen kävijälle.

Messuilla järjestettävät luennot ovat osa mopokortin (AM120), kevytmoottoripyöräkortin (A1), teholtaan rajoitetun moottoripyöräkortin (A2) ja teholtaan rajoittamattoman moottoripyöräkortin (A) opetusta.

Henkilöt, joilla on jo aiempi ajokortti ei tarvitse enää käydä teoriatunteja, mutta ovat tervetulleita kuuntelemaan niitä omaksi ilokseen.

Molempina päivinä järjestetään nyt myös Moottoripyörän käsittely ja ajamisen alkeet -teoriatunteja, jotka sopivat henkilöille, jotka eivät ole pitkään aikaan ajaneet moottoripyörällä tai joilla on jo joku ajokortti.

Mopokortin (AM120) ajajien pitää messujen yhteydessä käytyjen neljän teoriatunnin lisäksi suorittaa teoriakoe ja käsittelykoe.

Moottoripyöräkorttiin (A1/A2/A) vaaditaan lisäksi viisi ajotuntia, teoriakoe, käsittelykoe ja ajokoe. Nämä voi suorittaa missä vaan autokoulussa tai opetusluvalla.

Lauantaina 1.2. ja sunnuntaina 2.2.

klo 10.30 Kahdella ensimmäisellä teoriatunnilla annetaan vinkkejä ja ohjeita moottoripyöräilyn aloittamiseen. Teoriatunnit sopivat jo kortin omaaville tai sitä suunnitteleville.

klo 13.00 Turvallisuuskoulutuksen kaksi teoriatuntia mopo- ja moottoripyöräoppilaille, joilla ei ole aiempaa ajokorttia. Loput kaksi teoriatuntia suoritetaan itsenäisesti verkossa ja ohjeet sitä varten saa kurssilla. Tunnille voivat osallistua myös kortin omaavat.

MP 20 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 31.1.– 2.2.2020. Koulutus on kokoustilassa 201.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here