Mitä mieltä? Pitäisikö Suomessakin pistää ylinopeudesta ”jäähylle”?

Arkistokuva. Kuva: Poliisi.

Autotodayn sivustolla on nyt avattu kysely koskien ylinopeusjäähyjä.

Niitä kokeillaan nyt Virossa, mutta haluatko niitä myös Suomeen?

Vastaa kyselyyn täältä, mikäli se ei näy tämän jutun oikealla puolella tai mobiililaitteessa jutun jälkeen

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

5 KOMMENTIT

  1. Täällä varsinkin tuota pitäisi kokeilla. Harvoin pääsee niin hyvälle tuntipalkalle, kuin paikoillaan odottaessa. Ellei sitten aikaa suhteuteta sakon määrään. Silloin auto seisoo paikallaan tuntikausia tai vuorokausia.

  2. Virossa on lepsua. Meillä Suomessa voi kortti mennä kuivumaan jo 30 tai suuremmasta ylinopeudesta. Fakta on että valtiovalta hyötyy, kun se saa rahastettua autoilijoita pienistäkin ylityksistä (7 km/h). Ei tässä ole liikenneturvallisuudesta kysymys.

  3. Ihastuttava idea! Moni autoilija miettii herkästi ja lähes satunnaisesti osuvat sakot veromaisena rahastuksena. Jäähy ei tuo kenekään kassaan rahaa ja näin ollen osoittaa että ollaan toden teolla turvallissuden asialla!

  4. Vuoden sisällä kolmas ylinopeus, joka on yli 20km tunnissa, siitä jäähylle olisi hyvä :::::

  5. Joillekkin henkilöille tullut tapa ajaa liian kovaa. Esimerkiksi olen huomannut,että Audin omistajat yrittävät huonoa i
    tsetuntoa para ntaa hurjastelulla (pienet pippelit). Suuritehoinen auto on vaaraksi muille autoilijoille tämmöisten lapsellisten ja vastuuttomien henkilöiden hallussa. Kortti pois 2-vuodeksi rauhoittaa kummasti!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here