Mazda2 uudistui — Suomeen ensi vuonna

Ensi vuonna tuleva Mazda2 on parannettu versio Mazdan B-segmentin hatchbackistä. Auto tulee myyntiin kaikkialla Euroopassa vuoden 2020 alkupuolella.

Uusi Mazda2 on Kodo-muotoilun viimeisin kehitysaskel.

Matkustamon mukavuutta on parannettu lisävarusteena saatavilla lämmitetyllä ohjauspyörällä, taustapeilin himmennysautomatiikalla sekä Mazda Connect ‑tietoviihdejärjestelmällä, joka tukee Applen CarPlay ‑järjestelmää.

Auton jousitusjärjestelmä on uudistettu. Mazdan tiedotteen mukaan jousitusjärjestelmien ansiosta auton liikkeet ovat tasaisemmat ja ajo on miellyttävämpää.

Uudistettu Mazda2 tulee myyntiin 1,5-litraisella, 90 hv:n Skyactiv-G-bensiinimoottorilla, kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla ja Mazda M Hybrid -järjestelmällä varustettuna.

Mazda M Hybrid -järjestelmä yhdistää sähkökäyttöiset apumoottorit ja jarrutusenergian talteenottojärjestelmän. Ne tehostavat yhdessä sekä moottorin vääntöä että parantavat polttoainetaloudellisuutta.

Laajennettu valikoima kehittyneitä turvallisuusominaisuuksia sisältää nyt vakiovarusteena olevat led-ajovalot sekä varustetasosta riippuen adaptiiviset led-ajovalot, kaistanpitoavustimen, liikennemerkit tunnistavan järjestelmän ja 360 asteen näkymän kamerajärjestelmän.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here