Lisätietoa eiliseen Kouvolan moottoripyöräilijän kuolonkolariin

Sunnuntaina iltapäivällä noin 16.40 aikaan Kouvolan Jaalassa tapahtuneessa moottoripyörän sekä pakettiauto- ja perävaunuyhdistelmän välisessä liikenneonnettomuudessa menehtyi neljäkymppinen Iittiläinen mies.

Menehtynyt oli moottoripyörän kuljettaja. Hänellä ei ollut kyydissä matkustajia. Pakettiautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Poliisin alustavien tietojen perusteella, ajoneuvoyhdistelmä lähestyi onnettomuusristeystä Mettikyläntien suunnasta, tarkoituksena kääntyä vasemmalle Iitinkirkontielle kohti Iittiä.

Samaan aikaan Iitinkirkontietä kohti Jaalaa lähestyi moottoripyörä.

Ajoneuvoyhdistelmän kääntyessä tielle, moottoripyöräilijä oli todennäköisesti yrittänyt väistää kohtaamista vastaantulevien ajokaistalle, mutta osunut pakettiauton etuosaan.

Iitinkirkontiellä on tapahtumakohdassa 80 km/h nopeusrajoitus. Ajoneuvoyhdistelmälle on väistämisvelvollisuutta osoittava liikennemerkki.

Tapahtuma-aikana sää oli kirkas ja pilvipoutainen sekä päällysteisen ajoradan pinta oli paljas ja kuiva.

Ajoradassa ei ollut havaittavissa jarrutusjälkiä. Moottoripyörän kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla.

Paikalla oli myös onnettomuustutkintalautakunta.

Henkilöautoilja pysähtyi auttamaan — poliisi kaipaa yhteydenottoa

Liikenneonnettomuuden tutkinta jatkuu Kouvolan poliisissa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena sekä kuolemansyyntutkintana.

Tapahtumapaikalta on havainto Jaalan suunnasta tulleesta henkilöautosta, joka oli pysähtynyt auttamaan onnettomuuspaikalle.

Auto oli kuitenkin poistunut ennen viranomaisten tuloa.

Kyseisellä autoilijalla on todennäköisesti lisätietoja tapahtumasta ja Kouvolan poliisi toivoo, että tämä autoilija ilmoittautuu tai muut asiasta tietävät ottavat yhteyttä lisäselvyyden saamiseksi joko sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse 050 447 9574.

 

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!