Lamborghini-kuljettajat Elias Niskanen ja Mikko Eskelinen eivät tiedä, milloin kausi alkaa

Nyt maaliskuun viimeisenä viikonloppuna kuopiolaisen Elias Niskasen ja jyväskyläläisen Mikko Eskelisen piti kilpailla Malesian Sepangin entisellä Formula-1 radalla, jossa he olisivat ajaneet ensimmäiset kaksi kilpailua yhteensä kuuden osakilpailuviikonlopun ja yhteensä 12 osakilpailun mittaisen Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjasta.

Kuitenkin kun maailmanlaajuinen Koronavirus -pandemia riehuu ympäri maapalloamme, ei kilpamoottoreiden jyrinää kuulu missään.

Näin ollen myös suomalaiskuljettajat ovat kotonaan eristyksissä läheistensä kanssa ja seuraavat huolestuneena tilannetta, joka on hurrikaanin lailla laittanut kaikkien Maailman ihmisten elämät mullin mallin.

– Pohjois-Italiassa sijaitsee Lamborghinin pääkonttori, jossa tälläkään hetkellä ei paljoa moottoriurheilua mietitä kun se alue on yksi niistä pahimmista Euroopan pandemiakeskuksista. Täällä Suomessa olemme paljon onnekkaampia, koska olemme saaneet tulevaan uhkaan varautua. Näin ollen niin minä kuin Elias haluamme kannustaa kanssaeläjiämme noudattamaan viranomaisten määräyksiä ja toimimaan sen mukaisesti, alkaen oma-aloitteisesta eristäytymisestä omaan kotiin, Eskelinen kertoo.

Katso tästä muita juttuja koronaviruksesta.

– Realistisesti ajateltuna kilpailukausi ei tule alkamaan vielä pitkään aikaan. Nyt on meillä kaikilla tärkeämpää tekemistä eli yrittää kaikin keinoin välttää koronaviruksen saamista ja sitä kautta pelataan aikaa, jotta sairaaloiden tehohoito ei kuormittuisi sitten kun tämä superflunssa meidät saavuttaa, Niskanen toteaa.

Lamborghini Super Trofeo ratasarjan lisäksi myös ihan kaikki muut Maailman autourheilusarjojen osakilpailut ja sarjat ovat joko siirretty tai kokonaan tältä vuodelta peruttu. Lisätietoja asioista saadaan kevään kuluessa kun nähdään mihin suuntaan pandemia etenee.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!