Kysely: Kerro mielipiteesi kevytautoista — haluatko ne Suomen liikenteeseen?

Autotodayn sivustolla on nyt avattu kysely kevytautoista.

Nyt voi kertoa mielipiteesi, haluatko Suomeen kevytautoja vai et!

Toteamus on ”On hyvä, että EU on kieltämässä meiltä kevytautot.”

Vastausvaihtoehdot ovat

 • Täysin samaa mieltä
 • Jokseenkin samaa mieltä
 • En osaa sanoa
 • Jokseenkin eri mieltä
 • Täysin eri mieltä

Voit vastata kyselyyn tästä, ellei se ole näkyvillä jutun oikealla puolella tai mobiililaitteessa jutun jälkeen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

5 KOMMENTIT

 1. Miksi toimittaja tekee kyselyn noin harhaanjohtavaksi jossa lukija voi nopeasti lukiessa vastata väärin kun ei lue kunnolla koska kysymys johdattelee.

 2. Asuimme 15vuotta Uudessa Seelannissa ja siellä sai ajokortin jo 15vuotiaana! Opin ajamaan jo 14vuotiaana isän Ford Zephyr6della. Ajoin siis 14 vuotiaan a oikeeta autoo joka vielä kulki kovaa! Turha tulla väitteleen että silloin oli vähemmän liikennettä kun Uudes Seelannis oli 1950 luvulla enemmän autoja kun suomessa 1990luvulla ja liikenne kultuuri oli valovuoden Suomea edellä. Haittana pidän kevyt autoista että ovat muun liikenteen tukkona ja miksei voi ajaa sallituilla nopeksilla kuitenkin korkeibtain 80kmh?

 3. Ensin autokouluun ajamaan (18v.) oikea ajokortti. Sittenkään ei ole kypsä auton kujettajaksi. On ne nähty nuorison kaahailut ja riskinotot. Jotkut ei aikuistu milloinkaan! Olen nähnyt monta vaaratilannetta,itselläni ajokortti ollut 50vuotta. Kyllä sitä ehtii ilman turhia ohituksia.

 4. Ihan ok. kunhan muistavat pysyä ajotiellä ja kaupunkialueella.
  Virittely tietenkin hirvittää.

 5. Kevytauto on turvallinen ratkaisu ja moninverroin turvallisempi kuin mopoauto, monenmoisen tyrvatekniikan ja vahvan korin takia. Peukaloiminen nopeusrajoittimen osalta voidaan tehdä täysin mahdottomaksi paketoimalla elektroniikka pyyvästi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here