Kohta Volvoissa voi katsella YouTube-videoita — ei kuitenkaan ajon aikana!

YouTube-palvelu on tulossa kaikkiin Volvo -malleihin, joissa käytetään sisäänrakennettuja Googlen järjestelmiä. Kyseessä on jälleen uusi askel Volvo Carsin ja Googlen jatkuvassa kumppanuudessa.

YouTube on ensimmäinen videoalusta, jonka voi ladata Volvon autoihin Google Playn kautta. Tämä on lähtölaukaus videoiden suoratoistolle autoissa.

Sähköautolla matkustettaessa varsinkin pidemmillä matkoilla voidaan joutua pysähtymään auton lataamista varten. Videotoiston ansiosta Volvon kuljettajat voivat lataustauon aikana nauttia uutisista, ohjelmista ja uusimmista videoista. Palvelu tekee myös vaikkapa noutoruoan tai ystävän odottelusta mukavampaa.

Volvo ei tee kompromisseja turvallisuuden suhteen, minkä vuoksi videoita voi toistaa vain, kun auto on täysin paikallaan.

Volvo Car Groupin ja Googlen välinen yhteistyö alkoi, kun Volvo Car Group ilmoitti, että se integroi ensimmäisenä autoihinsa Android-pohjaisen tieto- ja viihdejärjestelmän Googlen sovelluksilla ja palveluilla.

YouTuben käyttöönotto ajoittuu samaan hetkeen ilmoituksen kanssa, jonka mukaan Volvo aikoo integroida autonsa saumattomasti Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa, mikä tekee autoista käytännössä älylaitteita.

Integrointi Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa ja YouTuben käyttöönotto laajentavat kuljettajien elinympäristöä.

Koska Volvo tarjoaa asiakkailleen myös rajoittamattoman datapaketin, asiakkaat voivat katsoa YouTubea niin paljon kuin haluavat.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän