Keskiviikkona keskustellaan Helsingin Sanomatalossa autoilusta ja ilmastosta

Tulevana keskiviikkona Helsingin Sanomatalossa järjestetään kaksi autoiluun ja ilmastoon liittyvää paneelikeskustelua.

Ensimmäisessä paneelissa keskustelevat ympäristön ja liikenteen asiantuntijat. Paneelissa ovat mukana Autoalan Keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissa, WWF:n ilmastoasiantuntija Mia Rahunen, Autoliiton puheenjohtaja ja Tekniikan Maailman entinen päätoimittaja Martti Merilinna, Sitran Ilmastoratkaisut-tiimin johtava asiantuntija Saara Tamminen sekä Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Toisessa paneelissa ääneen pääsevät päättäjät läpi puoluekentän. Mukana paneelissa ovat kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen, SDP:n kansanedustaja Timo Harakka, vihreiden kansanedustaja Touko Aalto sekä perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

Tilaisuudet järjestetään peräkkäin keskiviikkoaamuna Sanomatalon Mediatorilla kello 8.30 – 9.50. Yleisöllä on mahdollisuus seurata keskustelua.

Tilaisuus lähetetään myös suorana verkossa ja on keskiviikkona nähtävänä oheisessa ikkunassa.Paneelien moderaattorina toimii autotoimittaja Arttu Toivonen.

Tilaisuuden aikataulu

8:30 Avauspuheenvuorot

8:35 Asiantuntijapaneeli

9:10 Päättäjäpaneeli

9:45 Loppupuheenvuorot

9:50 Tilaisuus päättyy

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!