Keskiviikkona keskustellaan Helsingin Sanomatalossa autoilusta ja ilmastosta

Kuva: Matti Sulanto.

Tulevana keskiviikkona Helsingin Sanomatalossa järjestetään kaksi autoiluun ja ilmastoon liittyvää paneelikeskustelua.

Ensimmäisessä paneelissa keskustelevat ympäristön ja liikenteen asiantuntijat. Paneelissa ovat mukana Autoalan Keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissa, WWF:n ilmastoasiantuntija Mia Rahunen, Autoliiton puheenjohtaja ja Tekniikan Maailman entinen päätoimittaja Martti Merilinna, Sitran Ilmastoratkaisut-tiimin johtava asiantuntija Saara Tamminen sekä Autotuojat ja -teollisuus ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Toisessa paneelissa ääneen pääsevät päättäjät läpi puoluekentän. Mukana paneelissa ovat kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen, keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen, SDP:n kansanedustaja Timo Harakka, vihreiden kansanedustaja Touko Aalto sekä perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo.

Tilaisuudet järjestetään peräkkäin keskiviikkoaamuna Sanomatalon Mediatorilla kello 8.30 – 9.50. Yleisöllä on mahdollisuus seurata keskustelua.

Tilaisuus lähetetään myös suorana verkossa ja on keskiviikkona nähtävänä oheisessa ikkunassa.Paneelien moderaattorina toimii autotoimittaja Arttu Toivonen.

Tilaisuuden aikataulu

8:30 Avauspuheenvuorot

8:35 Asiantuntijapaneeli

9:10 Päättäjäpaneeli

9:45 Loppupuheenvuorot

9:50 Tilaisuus päättyy

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here