Jyväskylään tulossa uusi Volvo Truck Center

Jyväskylä on logistisesti tärkeässä paikassa ja Volvo haluaa palvella sekä Keski-Suomen paikallisia kuorma- ja linja-autoasiakkaita, että myös asiakkaita muualta Suomesta rakentamalla uudet nykyaikaiset tilat Jyväskylään. Palveluissa on tarkoitus panostaa etenkin pikahuoltoon.

Jyväskylään rakennettavassa uudessa korjaamossa tulee olemaan kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Tiloissa toimii myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Uuden korjaamon pinta-ala tulee olemaan noin 2500 m2.

Volvo Truck Center Jyväskylän uuden huoltokorjaamon vuokra- ja projektisopimus allekirjoitettiin 11.10.2019 Baggerla Oy:n kanssa.

Uusi korjaamo rakennetaan Seppälänkankaalle Huletielle Laukaantien varteen, noin 2 km:n päähän nykyisestä korjaamosta. Korjaamon on määrä olla valmis lokakuussa 2020. Muutto uusiin tiloihin tapahtuu loka- marraskuussa 2020. Korjaamo palvelee Volvo ja Renault kuorma-auto asiakkaita.

Korjaamopaikat ovat 32 m pitkiä varustettuina nykyaikaisella tekniikalla. Korjaamoon tulee maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kohdepesuja varten yksi puolikas korjaamopaikka varustetaan pesulaitteilla. Korjaamon pihan suunnittelussa on otettu huomioon pitkien autojen tilantarve.

Volvo Finland Ab vuokraa korjaamon Baggerla Oy:ltä pitkällä vuokrasopimuksella. Korjaamon rakentaminen on määrä alkaa lokakuussa 2019 heti kun Jyväskylän kaupunki on saanut tontin maatyöt valmiiksi ja rakennuslupa on myönnetty. Jyväskylä julkisivulautakunta on hyväksynyt suunnitelmat.

www.volvotruckcenter.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here