Juuso Puhakka jatkaa GT World Challenge -ratasarjassa

Vuosi sitten GT World Challenge ratasarjan pääluokkaan noussut espoolainen Juuso Puhakka jatkaa TokSport WRT -tiimin kuljettajana myös kilpailukaudella 2021.

Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Ranskan Magny-Coursin kilparadalta käynnistyvässä viiden osakilpailuviikonlopun mittaisessa ratasarjassa Puhakka hakee palkintokorokesijoituksia kolumbialaisen tiimikaveri Oscar Tunjon kanssa.

Autona kaksikolla on kilpailukaudella 2020 GT World Challenge Sprint ratasarjan neljännen sijan tuonut Mercedes AMG GT3 EVO.

– Kilpailukausi 2020 oli, muutamaa osakilpailua lukuun ottamatta, menestyksekäs kun pääsin niin palkintokorokesijoitusten kuin ennen kaikkea myös voittojen makuun, Puhakka kertoo.

Kilpailukaudella 2018 Juuso voitti Lamborghini Super Trofeo Aasian mestaruussarjan ja oli seuraavana vuonna toinen.

Sen jälkeen hän siirtyi GT-autojen pääluokkaan ja sen yhteen kovimpaan kilpasarjaan.

Vaikka kaudella 2020 hän hävisi mitalisijoituksen vain yhdellä pisteellä niin häikäisevät otteet radalla avasi ovet myös muiden GT-tiimien neuvottelupöytiin.

– Vaihtoehtoja oli useita, mutta kun TokSport WRT halusi jatkaa menestyksekkäällä kokoonpanolla niin päätös jatkaa tutussa tiimissä oli lopulta helppo tehdä, Puhakka jatkaa.

GT World Challenge ratasarjassa nähdään useita suomalaisia kun mm. toinen espoolainen Konsta Lappalainen hyppää Formula-3 autosta Lamborghinin rattiin ja sarjan mäntsäläläinen kestomenestyjä Patrik Kujala ajaa Ferrarilla.

Näin suomalaisittain katsottuna GT World Challenge Sprint ja myös Endurance kilpasarjoista tulee yksi jännittävimmistä koko sarjan pitkän historian aikana.

GT World Challenge Sprint ratasarjan kilpailukalenteri 2021:
– 07.-09.05.2021 – Magny-Cours, Ranska
– 18.-20.06.2021 – Zandvoort, Hollanti
– 02.-04.07.2021 – Misano, Italia
– 28.-29.08.2021 – Brands Hatch, Englanti
– 25.-26.09.2021 – Valencia, Espanja

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!