Juuso Puhakan kausi GT World Challenge sprinttisarjassa päättyi pettymykseen

Vuonna 2018 Juuso Puhakka kruunattiin Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan PRO-AM luokan mestariksi ja vuonna 2019 hän nappasi saman sarjan PRO-luokan hopeaa.

Nyt Barcelonassa päättyneessä GT World Challenge Sprint -ratasarjassa hän ja kolumbialainen tiimikaveri Oscar Tunjo olivat ennen viimeistä osakilpailua sarjan hopeasijalla.

Tunjo sai kilpailun lähdössä siipeensä sen verran, että kilpailu oli pakko jättää kesken ja sen myötä kaksikko tippui ulos mitalisijoituksilta. Hopeasija jäi vain 3,5 ja pronssinen mitali tasan yhden mestaruuspisteen päähän.

– Elokuussa Italian Misanossa sarjan kolme ensimmäistä osakilpailua jäi moottoririkon seurauksena ajamatta ja nyt Barcelonassa jäi myös viimeisen kilpailun pisteet saamatta. Vaikka sen myötä tiputtiin mitalisijoituksilta ja kärsittiin iso pettymys niin silti olen erittäin tyytyväinen omaan suorittamiseeni kun onnistuin kaikissa ajamissani aika-ajoissa enkä kilpailuissakaan isoja virheitä tehnyt. Iloinen olen sen vuoksi, että pystyin näyttämään osaamiseni ja se on myös huomattu, koska neuvottelut tiimipäälliköiden kanssa on jo alkanut, Puhakka kertoo.

GT World Challenge Europe 2020, Sprint Series Silver Cup, Top-5:
1. Simon Gachet (FRA) & Steven Pallette (FRA), 108,5 p
2. Axcil Ramar Jefferies (ZMB) & Ezequiel Perez Companc (ARG), 72,5 p
3. Hamza Owega (GER) & Jusuf Owega (GER), 70 p
4. Juuso Puhakka (FIN) & Oscar Tunjo (KOL), 69 p
5. Jim Pla (FRA) & Benjamin Hites (CHI), 66,5 p

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here