Uusi Hyundai i20 on kohta Suomessa

Uusi Hyundai i20 on mallin kolmas sukupolvi. Ensimmäinen i20 esiteltiin vuonna 2008. Se on ollut useina vuosina Suomen myydyin Hyundai, ja myös yksi Euroopan myydyimmistä Hyundai-malleista.

Uusi Hyundai i20 on varustettu myös Hyundain uudella Bluelink-järjestelmällä, joka tarjoaa langattomasti käytettävät kattavat liitettävyyspalvelut, kuten Hyundai Live Services -palvelut, sekä etäkäyttöominaisuudet Bluelink-älypuhelinsovelluksella.

Bluelinkin avulla voi muun muassa lähettää navigoitavan kohdeosoitteen älypuhelimesta autoon, paikantaa autonsa, lukita auton etäohjauksella sekä tarkastella tietoja esimerkiksi rengaspaineista ja ajosuoritteesta.

Bluelink-järjestelmä on veloitukseton ensimmäiset viisi vuotta. Bluelink-telematiikka on vakiovarusteena autoissa, joissa on navigointilisävarustepaketti.

Katso myös tämä: Tällainen uusi Hyundai i20 julkistetaan Geneven autonäyttelyssä

Style-varustetasoon saatavilla oleva Safety Pack -lisävarustepaketti tarjoaa katvealueen varoitusjärjestelmän, joka käyttää tutkaa tarkkailemaan auton takakulmia ja varoittaa havaitessaan toisen ajoneuvon. Tarvittaessa järjestelmä jarruttaa törmäyksen välttämiseksi tai vaurioiden minimoimiseksi.

Kuva: Hyundai.

Uusi Hyundai i20 saapuu Suomeen marraskuussa 2020. Hyundai i20-malliston hinnat alkavat 15 990 eurosta (i20 Hatchback 1.2 MPi 84 hv 5-vaiht. manuaali).

Ensi vuonna Hyundai i20 -mallisto täydentyy täysin uusilla N Line ja N -malleilla.

Hyundai-malleille myönnetään viiden vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //   

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here