Joensuuhun yhteiskäyttöisiä sähköautoja

Joensuun kaupunki ottaa käyttöönsä kahdeksan yhteiskäyttöistä sähköautoa. Autot ovat virka-aikaan kaupungin työntekijöiden käytössä, mutta iltaisin ja viikonloppuisin kaupunkilaiset voivat vuokrata niitä. Autot omistaa ja niiden vuokrauksesta vastaa Omago Oy.

– Sähköautojen käyttöönotto vähentää pakokaasupäästöjä ja edistää kaupungin ilmastotavoitetta. Samalla kaupunkilaisille tarjoutuu mahdollisuus käyttää kalustoa, silloin kun ne eivät ole meidän työntekijöidemme käytössä, toteaa Joensuun kaupungininsinööri Tero Toivanen.

Autot sijaitsevat toriparkissa ja ne vuokrataan Omagon sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Autot ovat kaupunkilaisten vuokrattavissa 25.3. lähtien arkisin klo 17 jälkeen sekä viikonloppuisin.

– Joensuun kaupunki ponnahtaa kerralla kestävän kaupunkiliikkumisen edelläkävijäksi Suomessa ottamalla Omagon käyttöönsä. Kaupungin ratkaisu, jossa uudet sähköautot tarjotaan työajojen lisäksi myös kaupunkilaisten käyttöön, on juurikin sitä fiksumpaa autoilua, jota Omago edistää. Odotamme jo innolla pääsevämme palvelemaan joensuulaisia yhteiskäyttöautoilijoita, ilakoi Omagon toimitusjohtaja Erik Tahkola.

Yhteiskäyttöautoista järjestetään esittelytilaisuus toriparkissa maanantaina 25.3. kello 14.30–15.30. Tilaisuudessa on paikalla Omagon edustajia ja siellä voi tutustua autoihin ja niiden vuokraamiseen.

Lue myös

Espoo kokeilee yhteiskäyttöautoa Matinkylässä, Leppävaarassa ja Espoon keskuksessa

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //  

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän