Järjestäjän ohjeet Helsingin lauantain mäkiautokisan yleisölle

Lauantaina järjestetään viidettä kertaa Suomessa Red Bull Mäkiauto GP. Ohessa järjestäjän ohjeet paikalle saapuvalle yleisölle.

Milloin, monelta ja missä Red Bull Mäkiauto GP järjestetään?

Lauantaina 17. elokuuta Helsingin Tähtitorninmäellä. Löydät paikalle osoitteessa Unioninkatu 1. Tapahtuma alkaa lauantaina 17.8. kello 12.00, mutta paikan päälle voi tulla jo klo 11.00 ihastelemaan varikkoaluetta. Red Bull Mäkiauto GP lasketaan kello 13.00-15.55 ja palkintojenjako tapahtuu kello 16.00.

Mitä kaikkea Red Bull Mäkiauto GP:n tapahtuma-alueelta löytyy?

70 huikean mäkiautotiimin lisäksi Tähtitorninmäellä on yleisöpalvelut enemmän kuin kohdallaan! Ravintolakojut sekä pop up -myymälä pitävät huolen ettei tapahtumapäivänä nälkä tai jano yllätä. Lisäksi alueelta löytyy vesipisteitä ja WC:t.

Mistä voin ostaa liput tapahtumaan?

Et mistään. Red Bull Mäkiauto GP on ilmainen tapahtuma ja avoin kaikille.

Kuinka pääsen Tähtitorninmäelle?

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä. Reittiopas antaa parhaan linjan Helsingin sisällä. Fillareilla saapuville löytyy alueelta pyöräparkki (käynti Fabianinkadun ja Bernhardinkadun risteyksestä).

Saanko tulla koirani kanssa tapahtumaan?

Totta kai! Huolehdithan kuitenkin koirasi puolesta tapahtuma-alueen siisteydestä.

Voinko tuoda mukanani omat eväät?

Voit tuoda! Suosittelemme pakata eväät reppuun ja saapua viettämään sekä nauttimaan kesän viimeisistä piknik-päivistä. Ethän kuitenkaan rakenna omia telttoja tai katoksia tapahtuma-alueelle.

Onko alueella parkkipaikkaa?

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä. Jos haluat kuitenkin saapua omalla autolla, niin lähin parkkipaikka löytyy täältä.

Aiheuttaako tapahtuma liikennejärjestelyjä Helsingin Tähtitorninmäen ympäristössä?

Koko Tähtitorninkatu ja Bernhardinkadun itäpää, Etelärannan eteläpää, Unioninkadun eteläpää ja Kopernikuksenkatu ovat niin tapahtuman, kuin myös sen rakennus- ja purkutöiden ajan suljettuja liikenteeltä.

En pääse tapahtumaan paikan päälle! Mitä teen?

Red Bull Mäkiauto GP näkyy suorana lähetyksenä ilmaiseksi ISTV:ssä kello 12.50 alkaen. Kisan selostajina lähetyksessä toimivat Matti Kyllönen ja Katri Utula. Voit katsoa kisan ISTV:n kautta myös uusintana.

Miten Red Bull Mäkiauto GP:n voittaja valitaan?

Nopein aika ei automaattisesti (tai manuaalisesti) takaa voittoa. Kun kyseessä on Red Bull Mäkiauto GP, pelkkä nopeus ei ole mitään ilman ripausta persoonallisuutta. Menestyäkseen kilpailussa tiimin täytyy pudottaa tuomariston leuat autollaan, vaikuttaa heidät karismallaan ja tietysti häikäistä esiintymistaidoillaan. Myös tuomariston lahjonta kuuluu olennaisena osana lajiin.

ISTV: https://www.is.fi/istv/

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here