Iida Latvala on tämän vuoden Miss MP

Moottoripyörähenkinen Miss MP21 on Iida Latvala Vantaalta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Nina Laitinen Lapualta ja toiseksi perintöprinsessaksi Jonna Korpi Ylöjärveltä.

Ensimmäistä kertaa yleisö äänesti Motoristien suosikin ja hän on Karleen Randver Vantaalta, joka on itsekin intohimoinen motoristi.

Kisa oli tälläkin kertaa korkeatasoinen ja tuomaristo oli vaikean ratkaisun edessä.

Vantaalainen periksiantamaton, sopivasti hullu ja energinen Iida Latvala hurmasi tuomariston motoristihenkisyydellään. Kokonaisuus ratkaisi tälläkin kertaa.

Tuomaristo kiitteli Iidan asennetta, valovoimaista esiintymistä ja reipasta otetta.

Erityisesti Latvala erottui haastattelussa positiivisella ja energisellä olemuksellaan, joka sopii erityisen hyvin Miss MP:lle.

21-vuotias vantaalainen kosmetologiksi opiskeleva Miss MP21 Iida Latvala oli yllättynyt voitosta.

– En meinannut heti uskoa, että voitin. Se oli iso yllätys. Arvostan voittoa paljon ja odotan innolla tulevaa vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia, kertoo Latvala.

– Haaveissani on myös moottoripyöräajokortin ajaminen ja oma moottoripyörä. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan. Unelmien moottoripyörä olisi Kawasaki Ninja 650. Nopea ja tyylikäs urheilullinen moottoripyörä, jolla olisi hienoa ajella kesän aurinkoisilla teillä.

MP-messut toteuttaa yhden Latvalan haaveista ja antaa Miss MP21 -voittajalle lisäpalkinnoksi moottoripyöräkortin. MP-messut seuraa Iida Latvalan tietä motoristiksi some-kanavissaan kevään ja kesän aikana.

Kisa järjestettiin nyt kahdeksatta kertaa ja tuomaristoon kuuluivat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen.

Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

www.mpmessut.fi

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here