Miss MP21 -kisa tänä vuonna vain verkossa — yleisöäänestys on avattu

Moottoripyörähenkinen Miss MP on valittu MP Moottoripyörämessuilla vuosittain Messukeskuksessa. Nyt MP-messuja ei järjestetä, mutta Miss MP21 -kisat käydään verkossa. Miss MP21 -kisan kymmenen finalistia on julkaistu www.mpmessut.fi -sivustolla.

Tänä vuonna palkitaan ensimmäistä kertaa myös yleisöäänestyksen voittaja Motoristien suosikki -tittelillä. Kilpailu huipentuu Miss MP 21 -kisan finaalilähetyksessä 1.4.

Miss MP21 finalistit 6-10. Kuva: Hans Lehtinen.

Miss MP -kilpailussa kokonaisuus ratkaisee. Kilpailijoilta haetaan motoristihenkisyyttä, energistä asennetta, valovoimaa, näyttävyyttä ja kykyä ottaa yleisö haltuun.

Kisaan osallistuvat esitellään verkkosivuilla videoiden ja kuvien kautta. Tänä vuonna motoristit voivat ensimmäistä kertaa äänestää suosikkiaan ja kaikkien 25.3. mennessä äänestäneiden kesken arvotaan Biketeamin 200 euron lahjakortti ja HJC FG-ST -kypärä.

Miss MP21 -finalistit:
1. Ella Hartikainen, 20 v. Kemi
2. Iida Latvala, 21 v, Vantaa
3. Karleen Randver, 23 v, Vantaa
4. Katariina Kunnari, 23 v, Tampere
5. Janina Salmesvuori, 21 v, Hämeenlinna
6. Daniela Kälviläinen, 20 v, Helsinki
7. Laura Suhonen, 20 v, Lahti
8. Heidi Hänninen, 24 v, Pieksämäki
9. Jonna Korpi, 34 v, Ylöjärvi
10. Nina Laitinen, 22 v, Lapua

Kisa järjestetään nyt kahdeksatta kertaa ja voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen.

Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa.

Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

www.mpmessut.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here