Poliisi pistää nuoret kuljettajat kuriin!

Nuoret kuljettajat aiheuttavat tunnetusti paljon onnettomuuksia. Nyt poliisi on kyllästynyt tähän tilanteeseen ja aikoo pistää nuoret kuriin.

Poliisin tekniikka on aivan yksinkertainen: pistetään nuoret koulunpenkille.

Poliisin tavoitteena on perustaa jokaiseen poliisipiiriin niin sanottuja kaahauskouluja.

Kaahauskouluissa pistetään nuoret kaahaamaan mahdollisimman paljon ja niin pitkään kuin intoa riittää.

Kaahaukset tehdään suljetuilla radoilla ja osittain myös suljetuilla tienpätkillä. Poliisi voi esimerkiksi sulkea valtateitä yöajaksi ja kaahata nuorten kanssa läpi koko yön.

Kaahausautoina käytetään vanhoja käytöstä poistettuja poliisiautoja. Ne ovatkin usein kunnoltaan samaa tasoa kuin nuorten omat autot.

Nuori kuljettaja pääsee kaahaamaan ainoastaan valvovan silmän alla, eli mukana on aina poliisi.

Nuori kuljettaja pääsee pois kaahauskoulusta vasta läpäistyään loppututkinnon, jossa hänen pitää osoittaa jo kyllästyneensä kaahailuun.

Toimintaa varten poliisi aikoo hankkia hylättyjä vanhoja kansakouluja. Nuoret majoitetaan niihin heti kun he ovat jääneet kiinni kaahailusta, eikä pois pääse ennen kuin loppututkinto on suoritettu.

Toimintaa rahoitetaan osittain nuorten omilla töillä. Esimerkiksi koulurakennusten entisissä veistoluokissa nuoret tekevät kaahailujen välissä erilaisia puutöitä myyntiä varten.

Toiminta käynnistyy 1.4.2021, ja menetelmän tehokkuutta arvioidaan kolmen kuukauden kuluttua.

Tarkempaa tietoa on tässä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

3 KOMMENTIT

  1. Tuohon samaan voisi yhdistää sen, että kaikille meille juopoille juotetaan niin paljon viinaa, valtion piikkiin, etteivät pysy pystyssä ja alkavat oksentaa ja vasta kolmannen tuollaisen satsin jälkeen pääsisivät pois, joskus pääsiäisen jälkeen!

  2. Loistavia ideoita! Keksisipä Sannakin kavereineen tällaisia, niin ei Suomessa kauaa kärvisteltäisi! Jaa, mutta meillähän on perustuslakivaliokunta, joka painaa jarrua! Ei täällä voi sooloilla ja panna maan asioita kerralla kuntoon, siihen tarvitaan vähintään vuosi!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!