F1: Nyt voi kotisohvalta hypätä F1-kisan kuskin paikalle!

Kuva: C More.

Uusi F1-kausi käynnistyy Australiassa tällä viikolla. Alkavalla kaudella formulaelämys on kokonaisvaltaisempi, kun C More kasvattaa F1-lisäkanaviaan uusilla Onboard-kameroilla.

Katsojat voivat jatkossa loikata esimerkiksi Valtteri Bottaksen, Kimi Räikkösen tai Lewis Hamiltonin paikalle ratin taakse halutessaan jopa koko kilpailun ajaksi.

Palvelussa on kerrallaan viiden eri kuljettajan kamerat, jotka vaihtelevat kauden aikana.

C More tarjoilee kauden ajotapahtumien lisäksi cmore.fi:n F1-livecenterissä laajan kattauksen lisäkanavia, joiden avulla asiakkaat voivat personoida katsomiskokemustaan. Uudet Onboard-lisäkanavat ovat C Moren asiakkaiden käytössä kaikissa ajotapahtumissa jo 13.3. käynnistyvässä Australian GP:ssä.

Kahden suomalaiskuljettajan sekä kahden muun kärkipään kuljettajan lisäksi viidennellä Onboard-kanavalla nähdään jokaisessa GP:ssä vaihtuva C Moren F1-tiimin valitsema kuljettaja, joka nostetaan samalla viikolla tarkasteluun myös C Moren ja MTV3:n lähetyksissä.

Jopa yhdeksän lisäkanavaa täydentävät katsomiskokemusta

C Moren suoratoistopalvelussa jatkavat myös viime kaudelta tutut lisäkanavat.

F1 Ajanotto on reaaliaikainen tulosmonitori, jossa näkyvät myös kuljettajien kierros- ja sektoriajat.

F1 Varikko puolestaan tarjoaa monipuolisen yhdistelmän kuvakulmia, dataa ja F1-tallien radioliikennettä.

F1 Sijainti näyttää kiinnostavan graafisen esityksen autojen sijainnista radalla.

Viiden uuden Onboard-kanavan lisäksi myös viime vuodesta tuttu F1 Mixed Onboard -kanava loikkaa vuoron perään kaikkien kilpailun kuljettajien kyytiin.

Kun F1-livecenteriä käytetään tietokoneella, voi ruudulle rakentaa oman monikanavanäytön yhdistelemällä lisäkanavia varsinaisen kisalähetyksen rinnalle.

Mobiililaitteella kanavia käytetään yksi kerrallaan, mutta kanavalta toiselle voi vaihtaa suoraan näytön kuvakkeen avulla.

Mobiililaite on myös ketterä esimerkiksi 2nd screen -näyttönä kisalähetyksen pyöriessä isommalla ruudulla. Lisäkanavat ovat käytössä vain livelähetysten aikana.

Koko F1-kausi C Morella

C More tarjoilee F1-sarjan 70. juhlavuoden kaikki ajotapahtumat suorina lähetyksinä. Tunnelmaan virittäydytään lauantain ja sunnuntain ennakkolähetyksissä, ja päivän ajotapahtumat paketoidaan jälkihöyryissä. Lisäksi C More näyttää suorana kaikki Formula 2 ja Formula 3 -sarjojen startit.

Myös MTV3 on tiukasti kiinni F1-kauden tapahtumissa. Kisaviikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan torstai-illan Formulasirkuksella, minkä lisäksi F1 Extrat, F1 Ennakkotunnelmat, F1 Paalupaikka ja F1-kisakooste täydentävät MTV3-kanavan tarjontaa.

C Moren F1-tiimin Niki Juusela hallitsee selostamossa, ja kisan käänteitä analysoi asiantuntijakvartetti Toni Vilander, Ossi Oikarinen, Mika Salo ja Aaro Vainio.

Uutena studioisäntänä kauden aloittaa Ville Lepistö, ja varikkotoimittajana kiertää Mervi Kallio.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here