Ensi vuonna Toyota RAV4 -malllistoon tulee uusi versio

Toyota laajentaa RAV4-mallin autenttisen alkuperäistä katumaasturimaisuutta uudella RAV4 Adventure -mallilla. Sen erottuva tyyli on luotu aktiiviseen ulkoilmaelämään.

Uusi malli on tehty heille, joiden intohimo ajamiseen ei vähene, vaikka kestopäällyste loppuisi. RAV4 Adventure on kuitenkin samalla täysiverinen hybridi.

Kuva: Toyota.

Uuden Toyota RAV4 Adventuren täysmusta etusäleikkö poikkipalkkeineen, totuttua alemmas sijoitettu Toyotan logo, ylemmäs sijoitetut etusumuvalot sekä hopeanvärinen alleajosuoja alleviivaavat voimakasta olemusta ja kyvykkyyttä valtateiden ulkopuolella.

Olemusta korostetaan leveämmillä pyöränkaarilla ja uusilla, mattaharmailla 19 tuuman kevytmetallivanteilla.

Ulkovärinä RAV4 Adventure -mallissa on aina Urban Khaki -erikoisväri katon, A-pilarien ja takailmanohjaimen ollessa vaaleanharmaita. Siinä missä etuosan ulkonäössä on havaittavissa voimakas sukunäkö nykyiseen Hilux-malliin, on ulkoväriyhdistelmä itsessään kunnianosoitus legendaariselle FJ40-mallin Land Cruiserille.

Kuva: Toyota.

Sisätiloja hallitsee juuri tätä mallia varten suunniteltu erikoisverhoilu, joka koostuu pehmeästä, synteettisestä nahasta ja oransseista tehostetikkauksista.

Toyota RAV4 Adventuren voimanlähteenä on aina neljännen sukupolven hybridivoimalinja, jossa AWD-i -nelivetojärjestelmä on vakiona.

Voimalinja perustuu 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Järjestelmän suurin kokonaisteho on 222 hevosvoimaa – riittävästi kyyditsemään vaikkapa suurinta sallittua jarrullisen perävaunun massaa (1 650 kg).

Kuva: Toyota.

Uutuusmalli heijastelee samalla ulkonäössään piirteitä, joita tullaan näkemään muussakin RAV4-mallistossa, kuten uudentyyppiset led-ajovalot sekä led-etusumuvalot. Lisäksi matkustamossa on muutettu useita yksityiskohtia, kuten led-valaistusta.

Muutokset tuovat tuoreutta mallille, jonka alkuperäinen sukupolvi loi markkinoille vuonna 1994 tullessaan kokonaisen uuden autoluokan. RAV4-malleja on myyty vuosien saatossa yli 10 miljoonaa kappaletta.

Suomeen uusi RAV4 Adventure saapuu alkuvuodesta 2022.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here