Ennakkotietoa BMW:n täysin uudesta i4-sähköautosta

BMW antaa esimakua vuosi sitten julkaistusta BMW i4 -konseptiautosta. Myöhemmin tänä vuonna lanseerattava i4 on BMW:n neljäs täyssähköinen automalli.

BMW i4 on neliovinen Gran Coupé, jonka toimintamatka on jopa 590 kilometriä. Auton 530 hevosvoimaa kiihdyttävät vauhdin nollasta sataan kilometriin tunnissa noin neljässä sekunnissa.

Kuva: BMW.

– Keskikokoiset autot ovat olleet BMW:n toiminnan ytimessä vuosikymmenten ajan, ja nyt i4 sähköistää sen. Monella tavalla BMW i4 on täydellinen BMW – tällä kertaa vain sähköisenä versiona. Ensimmäiset autot rullaavat tuotantolinjalta vuoden viimeisellä neljänneksellä, sanoo BMW Group Suomen toimitusjohtaja Janne Kämäräinen.

Kuva: BMW.

Täysin uusi BMW i4 löytää saman dynaamisten ominaisuuksien ja mukavuuden tasapainon, josta BMW 3- ja 4-sarjan autot ovat tunnettuja – tällä kertaa se vain ilmentää ajamisen iloa sähköisenä versiona. BMW sähköistää myös urheilulliset autot: yksi i4:n versioista on M Performance -malli.

BMW i4 perustuu viidennen sukupolven BMW eDrive -teknologiaan. Sähkömoottori, latausyksikkö ja suurjänniteakku ovat täysin uusia. Niiden avulla BMW voi ottaa taas harppauksen eteenpäin sähköisten voimalinjojen kehityksessä.

Kuva: BMW.

Lisää yksityiskohtia uudesta BMW i4:stä kerrotaan pian.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here