Emil Lindholm kansainväliseen Qatar-ralliin

Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen osallistuvat Ruotsin MM-rallin jälkeisellä viikolla FIA Lähi-idän rallimestaruussarjaan kuuluvaan Qatar International-ralliin. Suomalaiskaksikko kilpailee Qatarissa Rally2-luokan Škodalla.

– Tiedossa on varmasti hyvinkin erilainen ralli, verrattuna mihinkään muuhun aikaisempaan ralliin, johon olen osallistunut. Kun keskustelin samaan kilpailuun aiemmin osallistuneen Kris Meeken kanssa niin hän kertoi rallireitin sisältävän aavikkoralleista tuttuja piirteitä: hiekka-aavikkoa, jonka ajourat ja -väylät muodostavat erikoiskokeen.

– Uusi kokemus ja on mielenkiintoista nähdä ja kokea, minkälaisia ralleja ja minkälaisissa olosuhteissa FIA:n Lähi-idän mestaruussarjaa ajetaan. Rallissa käytettävät tieurat eivät ole yhtä selkeitä ajaa kuin normaalissa sorarallissa. Ympärillä on vain hiekkaa ja soraa. En tiedä, mitä odottaa, Lindholm tunnustaa.

Kiinnostaako moottoriurheilu? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

FIA Qatar International -rallissa ajetaan kolmen kilpailupäivän aikana kaikkiaan 13 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 209,69 km. Rallireitin kokonaispituus on 618,52 km. Rallin huoltoparkki sijaitsee Losailin F1-radan pysäköintialueella.

Kilpailu käynnistyy torstai-iltana 16. helmikuuta Losailin F1-radan välittömään läheisyyteen rakennetulta kartingradalta, jonne on suunniteltu 3,27 km mittainen yleisöerikoiskoe.

Sekä perjantain ja lauantain ohjelmassa on kolme kahdesti ajettavaa soraerikoiskoetta. Ralli päättyy lauantaina 18. helmikuuta.

WRC: Lindholm aloittaa WRC2-mestaruuden puolustamisen Ruotsin MM-rallista

WRC: Lindholm ajoi jännittävien vaiheiden jälkeen WRC2-luokan maailmanmestariksi

Rallin Suomen mestaruus ratkesi yhden pisteen erolla!

.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän