DAF juhlii 250 000 myytyä Super Space Cab -ohjaamoa erikoisversiolla

DAF juhlistaa 250 000 Super Space Cab -ohjaamolla varustetun DAF XF:n tuotantoa julkaisemalla erikoisversion markkinoiden suurimmasta ohjaamosta.

Uusin DAF XF Super Space Cab -ohjaamo on tilavuudeltaan 12,6 m3, mikä tekee siitä DAFin mukaan markkinoiden suurimman. XF Super Space Cab -ohjaamossa on jopa 2,23 metriä korkea seisomatila ja huikeat 925 litraa vetävät säilytystilat.

Siinä on kaksi suurta sänkyä, joista alempi on 80 cm leveä ja 2,20 metriä pitkä, ja siinä on vakiona paksu Xtra Comfort -patja.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on saatavilla 4×2 – ja 6×2 -vetoautomalleille sekä kaikissa pitkissä alustakokoonpanoissa.

Voimanlähteeksi voi valita Paccar MX-11 -moottorin, joka on teholtaan 330 kW / 450 hv, tai Paccar MX-13 -moottorin, jonka teho on 355 kW / 480 hv tai 390 kW / 530 hv.

Tämän erikoisversion sisätilat ovat maakohtaiset, ja ne on luotu vastaamaan paikallisten asiakkaiden mieltymyksiä.

Kaikissa Celebration Edition -malleissa on kuitenkin konjakinvärinen nahkaverhoilu.
Sängyssä on vakiona 15 sentin paksuinen Xtra Comfort -patja. Lisäksi ajoneuvossa on vakiovarusteena DAF:n nopea TNR-navigointijärjestelmä, alan kattavin ilmastointijärjestelmä, jota voi käyttää takaseinästä, ja DAF:n erittäin tilava jääkaappi.

DAF XF Super Space Cab Celebration Edition on nyt saatavilla kaikilta virallisilta DAF-jälleenmyyjiltä.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here