Cupra DarkRebel on valmis seuraavaan kehitysvaiheeseen

Cupra DarkRebel on auto, joka rikkoo suunnittelun ja suorituskyvyn rajoja ja jopa kyseenalaistaa tavan, jolla autoja suunnitellaan ja luodaan tulevaisuudessa uusille sukupolville.

Cupra DarkRebel ottaa askeleen lähemmäs aitoa maailmaa, kun mahdollisuus vaikuttaa auton todelliseen muotoon hyperkonfiguraattorin kautta päättyy. Berliinin Exponential Impulse -tapahtumassa maailma kuuli kutsun ja vastasi siihen tuhansittain.

Kuva: Cupra.

Cupra Tribe -heimolaisten yli 270 000 Cupra-konfiguraatiota käyttivät mukaansatempaavaa virtuaalista työkalua ja auttoivat muotoilemaan Cupra DarkRebelin ominaisuuksia.

DarkRebel on brändin ensimmäinen konseptiauto, joka luotiin Metahypessä, Cupran virtuaalitodellisuudessa. Tuhannet konfigurointitiedot käytetään hyväksi Cupra DarkRebelin todellisen konseptiauton suunnittelussa.

Käyttäjät kaikkialta maailmasta panostivat luovuuteensa ja vaikuttivat Cupra DarkRebelin lopulliseen suunnitteluun. Eniten konfiguraatioita tehtiin Espanjassa ja Saksassa; kymmenen parhaan joukossa ovat myös Meksiko ja Turkki.

Kuva: Cupra.

Hyperkonfiguraattorissa käyttäjät voivat valita kolmesta ympäristöstä – Exponential square, Exponential cube ja Exponential infinite, joissa he voivat luoda oman Cupra DarkRebelin. Cupra Tribe -heimolaisia kiinnosti eniten Exponential square, jossa muotoilua havainnoidaan luonnollisten elementtien, kuten mineraalien ja kivien ympäröimänä ja maanläheisten värien kautta.

Kuva: Cupra.

Hyperkonfiguraattori sai laajaa kiinnostusta, ja 74 % käyttäjistä käytti mobiililaitteita – mikä on selvä osoitus siitä, että DarkRebel on uuden sukupolven suunnittelema auto.

Hyperkonfiguraattorilla voi luoda ainutlaatuisen personoidun Cupra DarkRebelin ja se on avoinna koko Cupra Tribe -heimolle.

Cupra paljasti DarkRebel-nimisen virtuaalisen urheiluauton

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän