Kamuxille tulossa uusi lippulaivamyymälä Tampereelle

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista ja avaa uuden lippulaivamyymälän Tampereen Lakalaivaan loppukeväästä 2024.

Lähes 400 auton suurmyymälä avataan täysin uuteen, Kamuxin tarpeet huomioiden rakennettavaan kiinteistöön, ja sinne siirtyvät nyt Tampereen Hatanpäässä toimiva henkilöautomyynti sekä jo Lakalaivan alueella toimiva hyötyajoneuvomyynti.

Uuden myymälän keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella kahden valtatien risteyksessä helpottaa niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaidenkin asiointia ja tuo lisäksi logistisia etuja. Tampereen alueella Kamux palvelee asiakkaitaan myös Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevasta yli 200 auton suurmyymälästä.

Lakalaivan uuden myymälän suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistön energiatehokkuuteen ja sen ympäristökuormituksen minimointiin. Rakennuksen kantavat osat ovat puurakenteisina vähähiilisiä, ja myös toimisto- ja sosiaalitilat toteutetaan CLT massiivipuurakenteisina.

Kiinteistön katolle toteutetaan aurinkovoimala, josta saatava energia hyödynnetään kiinteistön jäähdytyksessä ja paikalle rakennettavissa sähköautojen latauspisteissä. Kiinteistö lämmitetään lähilämmöllä, jonka tuottamisessa uusiutuvien energialähteiden osuus on 50 % ja vuoteen 2030 mennessä 90 %.

Kamuxilla on Suomessa 46 myymälää, ja kattava myymäläverkosto on olennainen osa Kamuxin ristiinmyyntikonseptia, jossa yhtiön yli 7 000 auton valikoima on kaikkien myymälöiden myytävissä ja asiakkaat voivat valita heille sopivimman tavan asioida.

Suomalaiset ja ruotsalaiset ovat yhtä merkkiuskollisia, mutta eri automerkeille!

Tällaisia mielikuvia on eri automerkeistä!

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän