Autoverkkokauppa laajenee Raisioon

Autoverkkokauppa.fi laajentaa toimintaansa avaamalla toisen kivijalkaliikkeen, täyden palvelun automyymälän Raisioon.

Tällä hetkellä Vantaan Petikossa toimiva Autoverkkokauppa.fi on kasvanut kuudessa vuodessa maan suurimmaksi uusien autojen vähittäismyyntipisteeksi ja se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa, jossa asiakas voi aidosti ostaa autonsa verkossa alusta loppuun.

Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa palvelee henkilö- ja tavara-autoasiakkaitaan autoliikkeissä Vantaan Petikossa ja jatkossa myös Raisiossa.

Muutos tapahtuu liiketoimintasiirtona Autotalo Pelttarilta (Kakkostien Auto Oy) maaliskuun alussa ja nykyinen henkilökunta siirtyy Autoverkkokaupan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Raisiossa on ollut Bassadonen merkeistä edustettuina Dacia, Isuzu, Hyundai, Renault ja Suzuki ja muutoksen myötä Raision toimipisteen merkkivalikoima laajenee Citroënilla, Peugeotilla sekä SsangYongilla. Lisäksi DS-huolto aloittaa kevään aikana.

Raision toimipisteen yksikön päälliköksi on nimitetty Mikko Rantakare. Rantakareella on monipuolinen autoalan kokemus niin henkilöautomyynnin, jälkimarkkinoinnin kuin raskaan kaluston parissa.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN ILMAINEN UUTISKIRJE //  

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!