Autoverkkokauppa alkuvuonna ennätysmyyntiin

Autoverkkokauppa teki kaikkien aikojen ennätysmyynnit vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana ja myi tasaisesti kaikkia merkkejä yli odotusten sekä verkkokaupassa että autoliikkeissä, todetaan yhtiön tiedotteessa.

Huhtikuussa 7-vuotissyntymäpäiviään juhlivalle Autoverkkokauppa.fi:lle alkuvuosi ja erityisesti maaliskuu 2022 on ollut historian paras.

Autoja on myyty ennätysmäärä ja esimerkiksi verkkokaupassa 97 prosenttia enemmän kuin edellisenä parhaana kautena. Kysyntää on vauhdittanut sekä uusi tuote #autokesäksi, vaihtoautomyynti että Hullujen Päivien tarjoukset.

– Sähköautojen myynnin kasvu on melkein kolminkertaistunut. On selvää, että kuluttajat ovat nyt valmiimpia voimalinjamuutokselle kuin kertaakaan aiemmin koko Autoverkkokaupan historian aikana. Vaikka sähköauton hankkiminen vielä askarruttaa osaa asiakkaista, ostopäätöstä helpottaa selvästi se, että ostaja sitoutuu halutessaan autoon vain määräajaksi ja käyttökustannukset ovat erittäin maltilliset. Ja jos asiakas muuttaakin mielensä ja haluaa auton omaksi, onnistuu sekin yhdellä yhteydenotolla, toteaa Autoverkkokaupan toimitusjohtaja Juha Rusama.

Kuluttajien käyttäytymisessä on havaittavissa muutenkin merkittävä muutos. Suuri osa auton ostoprosessista on siirtynyt verkkoon ja auton osto kotoa käsin on muodostumassa erityisen suosituksi.

Autoliiketoiminnassa on havaittavissa jopa suurempaa verkko-ostamisen kasvua kuin muilla toimialoilla.

– Asiakkaiden on kotona helppo ja mukava selata valikoimaa, valita sopiva auto varastosta tai tilata auto haluamillaan varusteilla ja ottaa vaikka tuumaustauko välillä, jos siltä tuntuu, jatkaa Rusama. Tällä hetkellä Autoverkkokaupalla on kolme toimipistettä, mutta vaihtoautoja sekä #melkeinuusiautovuodeksi- ja #autokesäksi -autoja toimitetaan ympäri Suomen.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!