Minileasingillä auto kuukaudeksi runsaalla 370 eurolla

Autoa tarvitseville on nyt tarjolla uusi all-inclusive vaihtoehto. Minileasing tuo vaihtoehdon yhteiskäyttöautoilun, auton vuokraamisen sekä leasingtuotteen väliin, sillä minileasingissä auton saa käyttöönsä 1 – 11 kuukauden ajaksi.

Edulliseen minileasingvuokran hintaan sisältyvät kaikki autoilun kulut pois lukien polttoaine. Vahinkotilanteiden varalta minileasingautot on turvattu kattavalla kaskovakuutuksella liikennevakuutuksen lisäksi.

Minileasing sopii yhtä lailla yrityksille kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin esimerkiksi loma-ajalle, kotimaanmatkailuun, väliaikaisesti kasvaneeseen auton käyttötarpeeseen tai silloin, kun pidempiaikaista investointia ja sitoumusta autoon ei olla valmiita tekemään.

Vaihtoehtoina tarjolla on eri kokoluokan malleja kaupunkiautosta koko perheen farmariautoon sekä pakettiautoon.

Minileasing-tuotteen tarjoavat yhteistyössä Autoverkkokauppa.fi ja jo yli 10 vuotta vuokra- ja yhteiskäyttöautoja välittänyt 24Rent.

Auto varataan suoraan www.24Rent.fi/autoverkkokauppa -verkkosivustolta ja auton saa käyttöön nopealla aikataululla. Vuokra veloitetaan luottokortilta. Myös Autoverkkokauppa.fi:n myymälä Vantaan Petikossa auttaa sopivan vaihtoehdon löytämisessä.

Halvin 30 päivän kuukausihinta on 371 euroa. Jos auton varaa nyt ennen heinäkuun loppua tulee sesonkilisää vielä 150 euroa/kk.

Minileasingvuokran hintaan sisältyvät kaikki autoilun kulut pois lukien polttoaine. Vahinkotilanteiden varalta minileasingautot on turvattu kattavalla kaskovakuutuksella liikennevakuutuksen lisäksi.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!