Autotoday 10 vuotta sitten: Kimi F1-huhuista: ”Olen nyt rallikuljettaja”

Kuva: WRC.

Kymmenen vuotta sitten Kimi Räikkönen ajoi rallia rallin MM-sarjassa.

Kimi F1-huhuista: ”Olen nyt rallikuljettaja”

Lauantaina päättyneessä Jordanian rallissa ensimmäiset rallin MM-pisteensä saavuttanut Kimi Räikkönen ei tyrmää rallin MM-sarjan sivuilla täysin huhuja paluustaan ensi kaudella Formula ykkösiin. Räikkönen kuitenkin painottaa, ettei ole tehnyt asiasta päätöstään.

– Olen nyt rallikuljettaja, enkä ajattele mennyttä tai tulevaa, vaikka asiaa minulta kysytäänkin. Joskus minun on tehtävvä päätökseni, mutta sitä en tee ainakaan ennen kauden toista puoliskoa, Räikkönen kertoo.

Katso tästä muut Autotoday 10 vuotta sitten -jutut.

– Kaikki on mahdollista, mutta minun on tiedettävä, miten pärjään rallissa, ennen kuin voin päätöksen tehdä. Olen vasta aloittanut ja nautin tästä, kommentoi Räikkönen.

Bild-lehden mukaan Räikkönen olisi siirtymässä ensi kaudeksi Red Bullin F1-talliin Mark Webberin tilalle.

Juttu oli Autotodayssa 4.4.2010.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here