Autokeskus rakentaa Hyvinkäällä uuden autotalon Toyota-liiketoimintaa varten

Hyvinkäällä avautuu ensi keväänä Autokeskuksen uusi täyden palvelun autotalo, jossa myydään Toyota-autojen lisäksi vaihtoautoja ja jossa on myös huolto- ja korjauspalvelut.

Uusi autotalo ei pelkästään kokoa palveluita saman katon alle ja laajenna valikoimaa, sillä Autokeskus on ensimmäisten jälleenmyyjien joukossa toteuttamassa Toyotan uudistettua myymäläkonseptia.

Autokeskuksen Hyvinkään toimipiste on autoliikeketjun pienin yksikkö, mutta se on kokoaan tärkeämpi. Toimitusjohtaja Karri Koskinen kertoo Hyvinkään laajan markkina-alueen olevan strategisesti tärkeä Autokeskukselle.

Mäkitalon mukaan nykyinen hajautettu toimintamalli, jossa automyynti on kauppakeskus Willassa ja huolto eri tiloissa, on ollut toimiva, mutta kasvun rajat ovat tulleet vastaan.

Monimerkkivalikoiman rinnalle tulevat Toyota Approved -vaihtoautot.

Autokeskus Oy:n uudet toimitilat Hyvinkäällä tulevat BRAND toimitilojen toteuttamaan kiinteistöön, jonka rakennustyöt ovat käynnistyneet Hyvinkään Sveitsinportin lähellä Helsinki-Tampere-moottoritien länsipuolella.

Autokeskus Oy on suomalaisen perheyrityksen Aro-Yhtymän omistama täyden palvelun autokauppaketju. Vuonna 2021 ketju möi yli 15 000 uutta sekä käytettyä autoa ja käsitteli yli 110 000 huollon työtilausta. Autokeskuksen liikevaihto vuonna 2021 oli 335 m €. Ketju palvelee asiakkaita kahdeksalla paikkakunnalla noin 500 ammattilaisen voimin.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here