Kiinalaisten Byd-autojen hinnat ja ensimmäinen jälleenmyyjä julki

Byd-sähköautomalliston hinnat on nyt julkaistu.

Byd Atto3 on kompakti sähköinen Premium SUV ja ensimmäinen Byd-merkin malli, joka on rakennettu uudelle e-Platform 3.0 -alustalle. Atto3:n hinnat alkavat 44 250 eurosta.

Byd Tang 4×4 SUV on 7-paikkainen, kattavasti varusteltu tilava nelivetoinen perheauto. Tang 4×4 SUV:n hinnat alkavat lanseerausmalli Black Editionin 69 990 eurosta.

Byd Han 4×4 on nelivetoinen, urheilullinen ja ylellinen sedan, joka on voittanut myös arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon. Han 4×4:n hinnat alkavat 71 900 eurosta.

Autokeskus aloittaa Byd-jälleenmyyjänä

Byd-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että Autokeskus aloittaa merkin jälleenmyyjänä Vantaalla Autokeskus Airportin myymälässä, sekä Raisiossa Haunistentien myymälässä.

Aiemmin RSA Suomi kertoi Byd Brand Storen avaamisesta Espoon Tapiolaan, Kauppakeskus Ainoaan. Näin ollen merkillä on tällä hetkellä Suomessa kolme toimipistettä, joissa voi tutustua Byd-mallistoon.

Tietoja Bydistä

Byd Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun Bydin liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. Byd on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. Byd on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. Byd on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

Kiinalaisen BYD-sähköautomalliston tekniset tiedot julkistettu

Uusi kiinalainen sähköautomerkki Suomen henkilöautomarkkinoille!

4 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän