Autotoday 10 vuotta sitten: Nyt kannattaa tinkiä välipäiväedut autokauppiailta

Kymmenen vuotta sitten oli autokauppiailla hyviä välipäivätarjouksia. Tarjolla oli muun muassa talvipaketteja, polttoainetta, alennuksia ja Lauri Tähkän cd.

Nyt kannattaa tinkiä välipäiväedut autokauppiailta

Monet autoliikkeet yrittävät tällä viikolla lyödä lukkoon viimeiset tämän vuoden autokaupat. Jos välipäivillä on aikaa, ja autokuume on päällä, kannattaa suunnata autokauppaan.

Helsingin Sanomien ilmoituksista voi päätellä, että moni autokauppias ei ole välipäivinä lomilla. Nyt yritetään väkisin puristaa viimeiset kaupat. Erilaisia tempauksia ja tarjouksia on tarjolla tällä viikolla.

Esimerkiksi Autokeskus tarjoaa Fiat Punton ostajalle jopa 2 200 euron edut. Alfa Romeo -mallin voi ostaa ilman käsirahaa. Autokeskuksella myydään autot myös nollakorolla.

Autokeskuksessa on myös Tikkurilan myyntipisteen loppuunmyynti.

Autokeskus tarjoaa myös Nissan Juken ja Qashqain ostajalle talvipaketin kaupan päälle. Se pitää sisällään talvirenkaat aluvantein sekä moottorin- ja sisätilanlämmittimen.

Katso tästä muita Autotoday 10 vuotta sitten -juttuja.

Myös Peugeotit saa Autokeskuksesta ilman käsirahaa ja nollakorolla.

VV-Auto tarjoaa käytettyjä Volkkareita 2,95 prosentin kiinteällä korolla.

Biliassa voi saada uuden Volvon ostossa jopa 4 000 euron edut. Vaihtoautoihin saa 1500 litraa polttoainetta kaupan päälle.

Automaan myyntipisteet myyvät joitakin vaihtoautoja nettohintaan.

Veho tarjoaa vaihtoautot ja esittelyautot ilman käsirahaa.

Uuden Fordin koeajanut saa Lauri Tähkän uusimman cd-levyn. Jos koeajo johtaa kauppaan, saa alle kolmellasadalla eurolla talvirenkaat aluvanteilla.

Laakkonen toteaa reilusti, että on ostajan markkinat. Vaihtaessa auton yli 6000 euroa maksavaan autoon saa aina vähintään 2000 euroa katsastetusta vaihtoautosta.

Jos mieli tekee uutta BMW-mallia, niin sellaisen voi ostaa 1,5 prosentin kiinteällä korolla.

Deltassa saa uuteen Kia ceediin runsaan lisävarustepaketin yhdellä eurolla. Pakettiin sisältyy muun muassa talvirenkaat, lämmitinsarja, suojakaukalo ja ensiapulaukku.

AutoJalonen ja LänsiAuto tarjoavat vaihto- tai esittelyauton ostajalle polttoainetta 300 eurolla. Lisäksi auto saa mukaansa ilman käsirahaa ja niin että ensimmäinen maksu on vasta maaliskuussa.

Metro-Auto mainostaa pitävänsä suursiivoksen tällä viikolla ja siivoavansa hinnoista tuhansia euroja pois.

Juttu oli Autotodayssa 27.12.2011

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän