Auto- ja liikennegaala: Taustavoima-palkittu on Kiti Westerback

Auto- ja liikennetoimittajat ry jakoi vuoden 2020 Taustavoima-erikoispalkinnon yhdistyksen tunnontarkkana sihteerinä vuodesta 1999 vuoteen 2017 saakka toimineelle Kiti Westerbackille, todetaan Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tiedotteessa.

Kiti Westerbackilla oli pitkä kokemus eri autourheiluorganisaatioissa toimimisesta, mikä antoi hänelle erittäin hyvän taustan AuLin sihteeriksi.

Autourheilun puolella Kiti tunnettiin rauhallisesti, eleettömästi, rivakasti ja huolellisesti oman tonttinsa hoitaneena henkilönä.

Westerback on toiminut päätoimihenkilönä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä autourheilukilpailuissa laajalla lajiskaalalla – se kattaa muun muassa rallin, rallicrossin, rata-ajon, autoslalomin ja taloudellisuusajon.

Westerback toimi AuLin sihteerinä lähes kaksi vuosikymmentä, ja tuona aikana kaikki järjestyi aina sujuvasti – monen mielestä varmasti ihan kuin itsestään. Kiti Westerbackin työn arvostusta kuvastaa se, että vuonna 2017 hänet valittiin Auto- ja liikennetoimittajat ry:n kunniajäseneksi alan legendaarisimpien toimittajien seuraan.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Hyvä kysymys!