Audi uudistaa mallistostrategiansa Suomessa — manuaalivaihteiset autot jäävät historiaan

Audi aloittaa vuoden 2022 uusimalla koko mallistostrategiansa Suomessa. Mallistouudistus tehdään vaiheittain ja ensimmäiset Audi-mallit on saatavilla uusilla varustelutasoilla tammikuusta alkaen.

– Olemme tutkineet tilastojamme ja asiakkaidemme ostokäyttäytymistä sekä ennen kaikkea kuunnelleet ja tehneet havaintoja Suomen Audi-asiakaskunnassamme, selvittäen miten premium-auto halutaan ostaa. Auton valinta ja ostaminen on nykyisin monimutkainen prosessi kaikkine voimalinjavaihtoehtoineen ja vakio- ja lisävarustevalintoineen. Haluamme yksinkertaisesti helpottaa auton valintaa ja ostamista tällä muutoksella. Mallistouudistus on yksi Audi-historian suurimmista Suomessa ja uskon vakaasti, että Audi-brändin vahvat arvot, premiumiteetti ja edistyksellisyys vahvistuvat entisestään tämän uudistuksen myötä, kertoo K-Auton Audista vastaava liiketoimintajohtaja Johanna Ali.

Kolme varustelutasoa

Suomen Audi-mallistossa on jatkossa kolme kiinteää, uutta varustelutasoa: Progress, Progress Plus ja Progress S line.

Progress edustaa nyt ns. perustasoa eli hinta alkaen -tasoa. Progress Plus on puolestaan ylellisemmin, eksklusiivisemmin ja näyttävämmin varusteltu. Malliston huipulla on Progress S line, joka edustaa varustelun puolesta varsinkin Audi-brändin sporttisempaa puolta.
Varustelutasot on määritelty ja saatavissa mallisarjakohtaisesti.

Kaikissa varustelutasoissa on aikaisempaa enemmän vakiovarusteita verrattaessa aikaisempaan samantasoiseen varusteluun.

Vakiovarusteisiin lisätyt varusteet ovat niitä varusteita, joita Audi-asiakkaat ovat yleisimmin valinneet lisävarusteina autoihinsa.

Mallistouudistuksen johdosta asiakkaan on nyt helpompi ostaa auto, sillä auto on valmiiksi aiempaakin kattavammin varusteltu. Lisävarustehinnaston valikoimaan jää edelleen paljon vaihtoehtoja auton ulkonäön ja sisustuksen muokkaamiseen sekä kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Ensimmäiset uudet mallit: e-tron ja e-tron Sportback

Mallistouudistus tuo mukanaan myös muita muutoksia. Osa aikaisemmin myynnissä olleista Audi-malleista poistuu Suomen maahantuontivalikoimasta verrattain pienestä asiakaskysynnästä johtuen.

Vastaisuudessa lähes kaikki Audi-mallit myydään polttomoottoriversioissa vähäpäästöisinä kevythybrideinä ja lisäksi mallistoon kuuluu kattava valikoima ladattavia hybrideitä ja täyssähköautoja.

Kaikki mallit ovat jatkossa aina automaattivaihteisia autoja eli manuaalivaihteiset autot jäävät niin ikään pois Suomen maahantuontiohjelmasta.

Audi malliston ensimmäiset uudelleen varustellut malliversiot ovat täyssähköiset Audi e-tron ja e-tron Sportback, joissa on nyt vakiona huomattavasti aiempaa enemmän edistyksellisyyttä, sporttisuutta sekä laadukkaita yksityiskohtia.

Audi e-tron ja Audi e-tron Sportback hinnasto ja lisävarustehinnasto:
https://bit.ly/AudietronjaetronSportbackUusiHinnastojaLisävarustehinnasto

TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE

 

1 KOMMENTTI

  1. No jo on aikakin .itsellä A4 jonka comfort paketissa tuli polttoainekäyttöinen lisälämmitin .lämmitin toimii mutta kännykkäsovellus jolla laitetaan päälle ei ole toiminut kunnolla koko 23 kuukauden.2 boxin vaihdon ja 9 päivityksenkään jälkeen.
    Kerran päivitetään vielä ja sitten jos ei toimi merkki vaihtuu.muuten hyvä auto….

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here