Haluatko uuden sähköauton vielä jouluksi? Nyt tarjolla 130 täyssähköautoa nopeaan toimitukseen!

K-Auto sai suomalaisille yli 130 auton erän täyssähköautoja: 50 kappaletta Volkswagen ID.5 -mallia ja 70 kappaletta Audin täyssähköautoja ovat valmiina varastossa heti toimitettavaksi asiakkaille kautta maan.

Volkswagen on Suomen rekisteröidyin täyssähköautomerkki tammi-marraskuussa 13,1 % markkinaosuudella. Premium-luokan täyssähköautoissa Audi e-tron on Euroopan markkinajohtaja omassa luokassaan.

Uusien täyssähkö- ja hybridiautojen toimitusajat ovat vaihdelleet maailmanlaajuisesti paljon merkistä, mallista ja varustetasosta riippuen. Vaikka globaali komponenttipula ei ole täysin helpottanut ja toimitusaikojen vaihtelevuus on autokaupan uusi normaali, monen merkin ja mallin toimitusajat ovat lyhentyneet loppuvuotta kohti.

Nyt täyssähköautoista kiinnostuneille on avautunut mahdollisuus saada Volkswagen ID.5 -malleja tai Audin täyssähköautoja heti toimitettavaksi K-Autolta.

– Täyssähköautojen kysyntä on ollut vilkasta koko vuoden ja täyssähköauto on tälläkin hetkellä käyttökustannuksiltaan edullisin vaihtoehto. Iloksemme voimme nyt kertoa, että saimme lisäerän Suomen suosituimpia täyssähköautoja Suomeen. Nämä autot ovat asiakkaiden saatavilla heti, toteaa K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Tommi Iiskonmäki.

Välittömästi toimitettavissa olevat täyssähköautomallit ovat seuraavat: Volkswagen ID.5 FastLane-malleja sekä Audi Q4 35 e-tron, Audi e-tron ja Audi e-tron GT. Käytännössä mallien varustelu on suunniteltu sellaiseksi, että globaalit komponenttien toimitushaasteet ovat vaikuttaneet mahdollisimman vähän auton valmistumiseen.

Kiinnostaako auto ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

– Pitkään uutta autoaan odottaneiden asiakkaiden puolesta olemme kovin pahoillamme, että korona-pandemia ja Ukrainan sota vaikuttavat edelleen autojen saatavuuteen. Monella asiakkaalla aiemmin tilatun auton odotus on venähtänyt pitkäksi. Nyt Suomeen järjestelty nopean toimituksen täyssähköautojen erä kuvastaa, kuinka paljon toimitusajat lopulta vaihtelevat varustelusta, akun koosta ja automallista riippuen. Me teemme parhaamme, että myös pidempään odottaneet asiakkaamme saisivat tilaamansa auton mahdollisimman pian, kommentoi K-Auton Audi-liiketoiminnanjohtaja Johanna Ali.

Kiinnostus täyssähköautoja kohtaan edelleen vahvaa

Vahva kiinnostus täyssähköautoja kohtaan näkyy K-Auton automyynnissä: sähköautojen myynnin vuosikasvu on merkittävää ja lisäksi K-Lataus-asemien latausmäärät ovat yli kaksinkertaistuneet viimeisen vuoden aikana.

– Autoilu sähköistyy Suomessa ja vauhti on edelleen kova. Jos täyssähköauto on vaihtoehto itselle ja auton hankinta on ajankohtaista, nyt kannattaa toimia. Saatavilla on yli 130 erinomaista täyssähköautoa, jotka voi ottaa käyttöönsä nopeasti, vaikka vielä ennen joulua, Ali kiteyttää.

Katso saatavilla olevat Volkswagenin ja Audin täyssähköautot sekä lisätietoja:

media.volkswagen.fi/AutojaNopeaanToimitukseen
media.audi.fi/digitalshowroom

Volkswagen ID.5 ja ID.5 GTX – mallien ennakkomyynti alkoi Suomessa

Sähköiset Audi Q4 e-tron ja Q4 Sportback e-tron julkistettiin

Audi julkisti täyssähköiset GT-autonsa — Audi e-tron GT quattro ja Audi RS e-tron GT

 

 

 

 

1 KOMMENTTI

  1. Kertoo kaiken suomalaisten autoymmärryksestä, kun VW myy näissä sähkövatkaimissakin eniten.

    Polttomoottoriautoissakin sähkövikaisimmat autot jo vuosikausia, niin ei varmasti helpota, kun toiminta perustuu täysin sähköön. Muutaman vuoden käytön jälkeen ei nämä liiku enää mihinkään ja siinä vaiheessa voidaa jälleen syyttää kuluttajaa käyttövirheestä tms., johon takuu ei tietenkään päde. Kunhan nyt edes järjestelmäbugeista pääsisi nämö eroon, niin sekin varmasti helpottaisi laatuvaikutelmaa.

    Laatumielikuvahan näissä on jälleen saatu suurella markkinointirahalla hehkutettua erittäin hyväksi. Ja tietysti, jos ei paremmasta tiedä, nämä tuotteet voi tuntua jopa laadukkailtakin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän