Ajoneuvomatkailun uutuudet esillä Turun Caravan Show -tapahtumassa

Matkailuajoneuvoilla matkustamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina. Riippumaton ja vapaa matkustusmuoto kiinnostaa nyt yhä useampaa, myös nuoria aikuisia.

Turun Messukeskuksessa 21.-23.4.2023 järjestettävässä Caravan Show -tapahtumassa esitellään niin vuoden 2023 uutuusmatkailuajoneuvoja ja -vaunuja kuin vaihtokalustoakin. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun.

Tapahtuma tuo saman katon alle parhaat matkailuauto- ja vaunumerkit sekä tarvike- ja varustekauppiaat. Luvassa myös laaja kattaus monipuolista ja laadukasta ohjelmaa sekä mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja.

Lue myös: Matkailuajoneuvoja rekisteriin selvästi viime vuotta vähemmän

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii SF-Caravan ry, joka on tehnyt yhteistyötä Turun Messukeskuksen kanssa Caravan Show´n puitteissa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Vuoden 2023 teemana ”Sisältöä elämään matkailuajoneuvolla”

Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun teemalla ”Sisältöä elämään matkailuajoneuvolla”. Luvassa mm. rautaista faktatietoa matkailu- ja liikenneturvallisuudesta, inspiraatiota lähimatkailuun sekä harrastuskerhojen esittäytymisiä. Lauantaina 22.4. klo 11.00 alkavissa avajaisissa julkistetaan Vuoden leirintäalueet ja Vuoden koiraystävälliset leirintäalueet.

Mielenkiintoisia keskusteluja ja vinkkejä Saariston Rengastielle

Tapahtuman yksi ajankohtaisimmista ohjelmista on paneelikeskustelu, jonka aiheena on karavaanimatkailu nuorten silmin. Pakuelämästä ja autonomadismista on tullut aikamme ilmiöitä.

Mikä nuoria karavanmatkailussa ja -elämäntavassa viehättää? SF-Caravan ry:n puheenjohtaja Olli Rusin ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Mika Jokisen haastateltavina Matkailuajoneuvotuojat ry:n nuorisojaoston edustajia.

Lue myös: Katso melkein 600 videon tarina seitsemän vuoden elämästä pakettiautossa

Turun saariston ja Saariston Rengastien kiertäminen ovat monen automatkailijan kesäsuunnitelmissa. Kumpaan suuntaan Saariston Rengastie kannattaa kiertää? Paljonko aikaa reissuun kannattaa varata? Entä missä yöpyä ja herkutella? Parhaat vinkit saaristomatkaa suunnittelevalle antaa Visit Paraisten matkailuasiantuntijat.

Concorde Centurion vetonaulana

Caravan Show´n kruununjalokivestä ei ole epäselvyyttä! Messukansan ihailtavaksi tuodaan Suomen ylellisin ja arvokkain Concorde Centurion 1165 GSI -matkailuauto.
Kumipyörien päällä liikkuvasta 11,7 metriä pitkästä luksuskaksiosta löytyy vain parhaita sisustusmateriaaleja olohuoneen pehmeästä nappanahkaisesta istuinryhmästä kylpyhuoneen vaaleisiin, marmorisiin kalusteisiin asti ja kaikkea siltä väliltä.
Erikoista on myös se, että Centurionissa voi kuljettaa A-segmentin henkilöautoa.

Treffit perinteiseen tapaan

Caravan Show´n yhteydessä järjestetään myös perinteiset Caravan Treffit. Suureen treffitapahtumaan odotetaan jälleen satoja vaunu- ja autokuntia, jotka tulevat nauttimaan letkeästä tunnelmasta ja mukavasta yhdessäolosta.

Lue myös: Seikkailija tekee sähköautolla saman kuin Aloha Wanderwell sata vuotta sitten T-Fordilla

Messujen sulkeuduttua Caravan Treffit jatkuvat iltaohjelman ja tanssin parissa. Treffitapahtuman järjestelyistä vastaa SF-Caravan Turku ry.

Tapahtuman aukioloajat

Caravan Show on avoinna perjantaina klo 11-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Liput ja ohjelma-aikataulut https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/caravan-show/

 

 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän