12-vuotias Kimi Tani ajoi voittoon Ranskan Juniorkarting -sarjan osakilpailussa

Ranskan Juniorkarting -sarjan kolmas osakilpailu Normandiassa tarjosi Kimi Tanille täydellisen sunnuntain. Tani ajoi vakuuttavasti voittaen sekä esifinaalin että finaalin. Voitto maistui hyvältä haasteellisen lauantain jälkeen.

Finaalissa Tani sai tehdä täyden työn taistellessaan ykköspaikasta koko finaalin ajan Enzo Perrot-Thommerotin kanssa. Viimeisillä kierroksilla Tani sai puristettua itsestään enemmän irti ja ajoi voittajana maaliin.

– Pitkästä aikaa sain ajaa ilman teknisiä ongelmia ja se näkyi vauhdissa heti. Sain pidettyä hyvän tason läpi koko viikonlopun ja palkinto oli paras mahdollinen, eli kisan voitto. Oli hauskaa taistella finaalin kärjessä Enzon kanssa. Mutta vielä hauskempaa oli kuunnella Maamme-laulua korkeimmalla korokkeella, Tani totesi.

Sarja jatkuu 27.-29.5. Varenneksessa. Onnistuneen viikonlopun ansiosta Tani nousi sarjapisteissä viidenneksi ja kaikki on vielä mahdollista.

2022 Ranskan Juniorkarting -sarjan pistetilanne 3/5:

1- Arthur Dorison – 108 pistettä

2- Adam Rahali – 107 pistettä

3- Enzo Perrot-Thommerot – 91 pistettä

4- Lisa Billard – 88 pistettä

5- Kimi Tani – 86 pistettä

FFSA Academyn alainen Junior Karting French Championship -sarja on yksimerkkiluokka, jonka kaluston Academy toimittaa ja ylläpitää. Sarja sisältää viisi osakilpailua ja sarjan kolmelle parhaalle on luvassa rahallisia palkintoja sekä uraa eteenpäin vieviä mahdollisuuksia.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän