WRC: Emil Lindholm WRC3-luokan MM-sarjaan

Emil Lindholm ja Mikael Korhonen osallistuvat rallin MM-sarjassa WRC3-luokan osakilpailuihin Toksport WRT:n Škoda Fabia R5 Evolla.

Suomalaiskaksikko taistelee WRC3-luokan MM-pisteissä ensimmäisen kerran jo tämän kuun lopulla ajettavassa Kroatian MM-rallissa.

Sopimus käsittää ensimmäisessä vaiheessa Kroatian, Portugalin, Sardinian ja Viron MM-osakilpailut. Suomen MM-rallissa ja rallin SM-sarjassa Lindholm kilpailee TGS Worldwiden Škodalla.

– Huippumahdollisuus. Tavoitteenani on jo pidemmän aikaa ollut se, että pääsisin kiertämään WRC3-luokkaa rallin MM-sarjassa, ja nyt se sitten tapahtuu. Luokan taso on kova, mutta omaa parasta ja hyviä sijoituksia lähdetään ajamaan. On tosi tärkeää tulevaisuuden kannalta, että pääsen ajamaan kokemusta juuri MM-sarjan osakilpailuista, Lindholm muistuttaa.

Lindholmin tallikavereina ajavat Norjan Andreas Mikkelsen ja Bolivian Marco Bulacia. WRC3-luokan MM-sarjassa loppupisteisiin lasketaan viiden parhaan osakilpailun tulos.

– Vaikka kevät on jo pitkällä, tilanne WRC3-luokan MM-pisteissä on täysin avoin. Ensi vuoden tavoitteemme on jatkaa WRC2-luokan MM-sarjassa, joten tämä sopimus on meille merkittävä askel myös ensi kautta ajatellen.

Lindholmin, Korhosen ja Toksport WRT:n ensimmäinen yhteinen MM-osakilpailu Kroatian MM-osakilpailu ajetaan 22.-25. huhtikuuta.

// TILAA TÄSTÄ AUTOTODAYN UUTISKIRJE //

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän